Κούγιας: Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να μην κατέβουμε στα πλέι οφ

19:18 29/3/2015 - Πηγή: AEK365


Την αποχώρηση της Παναχαϊκής από τα πλέι οφ εξετάζει ο Αλέξης Κούγιας όπως τόνισε μετά την ήττα από τα Χανιά. Το αφεντικό των Πατρινών θεωρεί πως η ομάδα του αδικείται συστηματικά (!) και σε ένδειξη διαμαρτυρίας θέλει να μην συμμετάσχει στα πλέι οφ. Έχοντας ουσιαστικά χάσει το τρένο της ανόδου ο Αλέξης Κούγιας παίζει τώρα αυτό το επικοινωνιακό χαρτί.

«Αν εξετάσουμε και δούμε ότι η ομάδα δεν θα έχει συνέπειες, τότε θα σκεφτούμε να μην κατέβει η ομάδα στα πλέι - οφ σε ένδειξη διαμαρτυρίας

για όλα αυτά που συμβαίνουν σε βάρος μας τελευταία από τη διαιτησία», δήλωσε φανερά απογοητευμένος. Ο Αλέξης Κούγιας θεωρούσε πως φέτος η ομάδα του θα μπορούσε να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει αυτός και οι συνεργάτες του.

Συνεχίζοντας τόνισε ότι κανένας δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει και επισήμανε ότι είναι ακόμη ανοικτή η κατάθεσή του για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. Τέλος αφήνοντας αιχμές για την ΑΕΚ μίλησε για εύνοια της από τη διαιτησία. «Γίνεται το οτιδήποτε για να ευνοηθεί μία ομάδα και να βρεθεί με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στα πλέι οφ τις τελευταίες αγωνιστικές. Εγώ δεν εκβιάζομαι ούτε από το ΣΚΑΪ, ούτε από τον Αλαφούζο, ούτε από τον Θωμαΐδη με αφορμή τις ανοικτές δικογραφίες, στις οποίες είμαι μάρτυρας και εν όψει της κατάθεσής μου στον εισαγγελέα την Τρίτη (31/3)», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα