Επέστρεψε στις νίκες η Βέροια

16:56 6/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΕΡΟΙΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχαήλ Κουκουλάκης

Τους 21 βαθμούς έφτασε η Βέροια μετά τη νίκη της με 2-0 επί του Πλατανιά στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της Βέροιας μετά από καιρό μιας και είχε να κερδίσει από τις 19 Οκτωβρίου και το 2-1 επί του Λεβαδειακού. Άτυχοι οι Κρητικοί, στις δύο σημαντικές φάσεις τους είχαν δοκάρι με Μιλιούνοβιτς και Γιακουμάκη.
Μόνο η Βέροια μπήκε στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο. Όποτε πατούσαν την αντίπαλη περιοχή οι παίκτες του κ. Γκρανέρο μύριζε... κίνδυνος. Και από πολύ νωρίς η γηπεδούχος ομάδα άνοιξε το σκορ με τον Μπαλάφα στο 9'. Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Είχε τον πρώτο λόγο στο ματς, τη κατοχή της μπάλας, κυκλοφορούσε ωραία τη μπάλα και είχε και τις πιο σημαντικές φάσεις στο ματς, όπως το πλασέ του Ντουμίτρου στο 16' και τη κεφαλιά του Κάμπορα στο 31'.

Η Βέροια στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε με στόχο να «κλειδώσει» τη νίκη με την επίτευξη ακόμα ενός τέρματος, χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες μέσα σε δύο λεπτά. Πρώτα στο 56' με τον Καλτσά και ένα λεπτό αργότερα με τον Ντουμίτρου. Η απάντηση του Πλατανιά, άμεση με τον Μιλούνοβιτς να βλέπει πρώτα τον Καντιμοίρη να του λέει «όχι» σε κεφαλιά και στη συνέχεια της φάσης το δοκάρι να σταματά το σουτ του. Δύο λεπτά αργότερα, ήρθε και το 2-0 για τους γηπεδούχους. Ο Μπεν σούταρε από μακριά, ο Ολίμπα δεν συγκράτησε τη μπάλα και ο Κάμπορα από κοντά έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα του.

Κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε, με τον Πλατανιά να μην δείχνει ικανός να αντιδράσει, αφού οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου δεν είχαν ούτε τη τύχη με το μέρος τους, αφού σε κεφαλιά του Γιακουμάκη στο 78' είδαν τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Καντιμοίρη.

Βέροια (Εστεμπάν Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Βέρτζος(69' Όστοιτς), Καλί, Αμαραντίδης, Μπαλάφας, Βάσκες(65' Βεργώνης), Καλτσάς, Ντουμίτρου, Μπαργκάν(60' Μπεν), Τζινάρ, Κάμπορα

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος(65' Γιακουμάκης), Δημήτρης, Μπανανά, Μαχαμάτ, Ζαραδούκας, Φιγκέιρα(50' Τσουράκης), Τετέ, Μιλούνοβιτς(75' Ζιλβάν), Κουλιμπαλί, Τόρες

Keywords
Τυχαία Θέματα