Πλησίασε η Σίτι...

16:49 6/12/2014 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ: 1-0
Γήπεδο: Etihad

Μεγάλη νίκη με 1-0 πήρε η Σίτι κόντρα στην Έβερτον και πλησίασε την Τσέλσι στους τρεις βαθμούς.
Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για την Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» υποχρεώθηκαν νωρίς-νωρίς σε αναγκαστική αλλαγή, με τον Σέρχιο Αγουέρο να αποχωρεί στο 7' με πρόβλημα στο γόνατο και τον Χοσέ Άνχελ Πόθο να παίρνει τη θέση του στη γραμμή κρούσης.

Παρά την απουσία του πιο φορμαρισμένου παίκτης της, η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι κατάφερε στα μισά του πρώτου μέρους να πάρει κεφάλι

στο σκορ. Ο Γιαγκέλκα ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Μίλνερ, με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι και τον Γιάγια Τουρέ στο 24' να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν τον πλήρη έλεγχο στο πρώτο μέρος, με την Έβερτον να δείχνει σημάδια... ζωής σε μία μόνο περίπτωση με τον Μιραλάς.

Φορτσάτη επέστρεψε από τα αποδυτήρια η Σίτι, η οποία τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ. Ο Πόθο όμως νικήθηκε από τον Χάουαρντ, χάνοντας την ευκαιρία να πετύχει το πρώτου του τέρμα στην Πρέμιερ Λιγκ. Η κυριαρχία των «πολιτών» στον αγωνιστικό χώρο συνεχίστηκε, με τους φιλοξενούμενους να μοιάζουν ανήμποροι να αντιδράσουν και να διεκδικήσουν κάτι καλό από το ματς.

Στο τελευταίο τέταρτο οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ προσπάθησαν να αυξήσουν την πίεσή τους, αλλά όταν χρειάστηκε ο Χαρτ είπε όχι στον Λουκάκου, διατηρώντας το μηδέν στην άμυνά του. Το 1-0 δεν άλλαξε τελικά μέχρι το φινάλε και έφερε την Σίτι σε απόσταση βολής από την κορυφή, καθώς πλέον η διαφορά της από την Τσέλσι είναι στους τρεις βαθμούς!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Κλισί, Ντεμπικέλις, Μανγκαλά, Ζαμπαλέτα, Μίλνερ, Φερνάντο, Τουρέ, Νάβας (77' Λάμπαρντ), Νασρί, Αγουέρο (7' Πόθο, 63' Τζέκο)

ΈΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Μπέινς, Ντιστέν, Γιαγκέλκα, Χίμπερτ, Κόουλμαν, Μπάρι, Μπέσιτς (56' Μπάρκλεϊ), Μιραλάς (88' 'Οσμαν), Ετό, Λουκάκου

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: 0-0
Γήπεδο: Άνφιλντ

Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε η Λίβερπουλ, που κόλλησε στο 0-0 με τη Σάντερλαντ.

Το ξεκίνηνα του αγώνα βρήκε την Σάντερλαντ να θέλει να αιφνιδιάσει τη Λίβερπουλ και μόλις στο 3ολεπτό οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Γουίκαμ από τον Σκρτελ με το ριπλέι να δείχνει ότι ο αμυντικός των «κόκκινων» μάρκαρε αντικανονικά όμως το διαιτητή να δίνει συνέχεια στο ματς. Η Λίβερπουλ προσπάθησε να πάρει την κυκλοφορία της μπάλας όμως ήταν νευρική στο ξεκίνημα δίνοντας τη δυνατότητα στην Σάντερλαντ να ελέγξει απόλυτα το ρυθμό φτάνοντας στο 20ο λεπτό σε ποσοστό κατοχής μπάλας 62%.Στο 23' πάντως ήρθε η πρώτη μεγάλη στιγμή για τη Λίβερπουλ όταν από ωραία ενέργεια του Λαλάνα, ο Λάμπερτ έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Από εκείνο το σημείο και μετά, η Λίβερπουλ ανέβασε στροφές και προσπάθησε κυρίως με τον Κουτίνιο να φανεί πιο απειλητική όμως οι ποδοσφαιριστές του Ρότζερς εξακολουθούσαν να είναι νευρικοί στο τελείωμα των φάσεων. Χαρακτηριστική ήταν η φάση του 40ου λεπτού όταν ο Μορένο είχε όλη την άνεση από τα αριστερά όμως η προσπάθειά του ήταν τραγική. Στη λήξη του ημιχρόνου μάλιστα, η Σάντερλαντ έχασε την καλύτερη ευκαιρία της με τον Μπράουν να στέλνει την μπάλα άουτ σε εξ'επαφής κεφαλιά απέναντι από τον Μινιολέ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λάρσον.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Με διαμαρτυρίες για πέναλτι μόνο που αυτή την πλευρά ήταν για τους γηπεδούχους. Η μπάλα φάνηκε να χτυπάει στο χέρι του Γκόμεζ έπειτα από σέντρα του Στέρλινγκ με τον διαιτητή να αγνοεί τις φωνές των παικτών της Λίβερπουλ. Στο 53΄η Σάντερλαντ έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία. Ο Σκρτελ δεν κατάφερε να απομακρύνει σωστά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στα πόδια του Γουίκαμ όμως σούταρε από κοντινή απόσταση άουτ. Από το 65΄και μετά η Λίβερπουλ κατάφερε να ανεβάσει το ρυθμό της, γεγονός στο οποίο βοήθησε και η είσοδος του Τζέραρντ. Κουτίνιο και Στέρλινγκ άρχισαν να δημιουργούν προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους με την Σάντερλαντ πλέον να γυρνά σε θέση άμυνας. Στέρλινγκ και Κουτίνιο συνεργάστηκαν άψογα στο 77' όμως ο τελευταίος σούταρε πάνω στον Παντιλίμον. Στο 81΄ο Μινιολέ απομάκρυνε τον κίνδυνο σε σουτ του Γκόμεζ ενώ στην επόμενη επίθεση η Λίβερπουλ ζήτησε ξανά πέναλτι σε προσπάθεια του Στέρλινγκ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τζόνσον, Μορένο, Τουρέ, Σκρτελ, Λούκας, Χέντερσον, Κουτίνιο (Μάρκοβιτς 78'), Στέρλινγκ, Λαλάνα (Τζέραρντ 67'), Λάμπερτ

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Παντίλιμον, Βεργίνι, Ρεβεγιέρ, Ο'Σέι, Μπράουν, Μπρίντκατ, Λάρσον, Γκόμεζ, Τζόνσον (Μπάκλεϊ 78'), Γουίκαμ, Άλτιντορ

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: 0-0
Γήπεδο: Ουάιτ Χαρτ Λέιν

Καταρρέει η Τότεναμ που κόλλησα στο 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας κι έμεινε πολύ πίσω στη βαθμολογία.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 7ο λεπτό όταν ο Ερικσεν επιχείρησε την ατομική ενέργεια όμως στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Σπερόνι.Το επόμενο δεκάλεπτο όμως άνηκε στην Πάλας, η οποία με συνεχόμενα κόρνερ και στημένες μπάλες πίεσε τους γηπεδούχους, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση. Αυτή ήρθε τελικά στο 23΄με τον Μπολάσι να μην μπορεί να νικήσει από κοντά τον Γιορίς. Η Τότεναμ απάντησε στην αμέσως επόμενη επίθεση με τον Λαμέλα να σερβίρει για τον Σολδάδο, όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε πολλά μέτρα άουτ.Στο 27' ήρθε μια νέα καλή στιγμή για την Πάλας με τον Γιέντινακ να εκτελεί το κόρνερ, τον Νταν να πιάνει την κεφαλιά όμως τον Γιορίς να μπλοκάρει την μπάλα. Δέκα λεπτά αργότερα η Τότεναμ είχε και την τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου με τον Σολδάδο να σουτάρει στην αγκαλιά του Σπερόνι. Δύο λεπτά μετά Έρικσεν και Σολδάδο συνεργάστηκαν όμως το σουτ του τελευταίου έστειλε την μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση. Το δεύτερο ημίχρονο κυλούσε με την Τότεναμ να δυσκολεύεται πολύ στην τελική προσπάθεια αφού η ομάδα του Νιλ Γουόρνοκ είχε κλείσει πολύ καλά όλους τους χώρους.

Η Τότεναμ ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με τον Τσαντλί αντί του Λαμέλα όμως και πάλι η Πάλας ήταν αυτή που φάνηκε πιο ορεξάτη στο ξεκίνημα με τους Μπολάσι και Ζαχά σε μεγάλα κέφια. Στο 61΄οι δυο τους συνεργάστηκαν ξανά όμως ο Σαμάκ δεν πρόλαβε το γύρισμα του Ζαχά. Από το 75΄μέχρι το 80΄ οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με τον Γιορίς να σώζει την ομάδα του από την παραβίαση της εστίας. Στο τελευταίο 10λεπτο η Τότεναμ προσπάθησε να πιέσει περισσότερο με την είσοδο και του Λένον ωστόσο η Κρίσταλ Πάλας δεν αντιμετώπισε δυσκολίες στο να κρατήσει το τελικό 0-0

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ντάιερ, Φάτσιο, Βερτόνγκεν, Ντέιβις, Λαμέλα (Τσαντλί 46'), Μπενταλέμπ, Μέισον (Παουλίνιο 68'), Έρικσεν, Κέιν, Σολδάδο (Λένον 84')

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Κέλι, Νταν, Χάνγκελαντ, Γουόρντ, Γιέντινακ, Λέντλεϊ, ΜακΆρθουρ, Ζαχά (Πάντσεον 66'), Μπολάσι, Σαμάκ

ΣΤΟΟΥΚ-ΑΡΣΕΝΑΛ: 3-2
Γήπεδο: Μπριτάνια

Το εφιαλτικό πρώτο μέρος κόντρα στη Στόουκ πλήρωσε η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» βρέθηκαν να χάνουν με 3-0 στο πρώτο μέρος, ανέβηκαν στην επανάληψη αλλά και πάλι ηττήθηκαν με 3-2.

Κοιμισμένη και απόλυτα ανήμπορη να προσαρμοστεί στις συνθήκες του παιχνιδιού στο «Μπριτάνια», η Άρσεναλ αιφνιδιάστηκε σε απόλυτο βαθμό με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το εις βάρος της 3-0! Μάλιστα, οι «πότερς» έφτασαν με άνεση στο σκορ, ανοίγοντας το χορό των γκολ με τον Πίτερ Κράουτς στο 19ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης! Ο Μπόγιαν Κρκιτς στο 35' από σέντρα του Γουόλτερς διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων για να έρθει και η... τρίτη έκρηξη πανηγυρισμών στο 3-0 από τον δημιουργό του προηγούμενου γκολ, που μάλιστα έφτασε στα 100 τέρματα στην καριέρα του!

Η Στόουκ ήταν... παντού, σε όλες τις μπαλιές οι παίκτες της έτρεχαν πρώτοι και ο Αρσέν Βενγκέρ δεν ήξερε τι να πρωτοκάνει για να σώσει κάπως την κατάσταση. Ο Αλέξις Σάντσες στο 57' είχε δοκάρι έχοντας ξεπεράσει δύο αμυντικούς αλλά και τον Μπέγκοβιτς, όμως σούταρε από πολύ πλάγια θέση... Στο 65ο λεπτό κι ενώ όλοι πανηγύριζαν ξανά από πλευράς Στόουκ, ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι του για οφσάιντ στον Ντιούφ που επηρέαζε τη φάση κατά την οποία ο Μπόγιαν σκόραρε. Και κάπου εκεί... τα «κανόνια» ήχησαν για να αγχώσουν ένα ολόκληρο γήπεδο. Ο Καθόρλα στο 68' με πέναλτι και ο Ράμσεϊ δύο λεπτά αργότερα έκαναν το παιχνίδι... θρίλερ. Η αποβολή του Τσέιμπερς στο 78' έριξε τους τίτλους τέλους στις ελπίδες της Άρσεναλ.

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Μπάρντσλεϊ, Σόουκρος, Μουνιέσα (63' Γουέλαν), Πίετερς, Ενζονζί, Κάμερον, Γουόλτερς, Κρκιτς (86' Χουτ), Ντιούφ (69' Άνταμ), Κράουτς

ΆΡΣΕΝΑΛ: Μαρτίνεθ, Μπεγερίν (45' Γουέλμπεκ), Τσέιμπερς, Μερτεσάκερ, Γκιμπς (90' Κάμπελ), Φλαμινί, Ράμσεϊ, Τσάμπερλεϊν, Καθόρλα, Σάντσες, Ζιρού (63' Ποντόλσκι)

ΧΑΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: 0-0
Γήπεδο: KC Stadium

Χαμένες βγήκαν Χαλ και Γουέστ Μπρομ που κόλλησαν στο 0-0 και δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Λίγα πράγματα στο «KC Stadium» από δύο ομάδες που έδειχναν να φοβούνται η μια την άλλη. Η Γουέστ Μπρομ έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα και να ελέγξει το ματς, όταν ο Ντόρανς είδε τον ΜακΓκρέγκορ να τον κερδίζει από την άσπρη βούλα, προς ανακούφιση του Στιβ Μπρους και των οπαδών των «τίγρεων» που βρίσκονταν στο γήπεδο. Οι τελευταίοι, δεν είχαν και... πολλές αφορμές για να ξεσηκωθούν και να δώσουν ώθηση στην ομάδα τους, με τους Ερνάντες και Μέιλερ να δημιουργούν μονάχα υποψίες ευκαιριών...

Οι γηπεδούχοι έκαναν προσπάθεια να ανεβάσουν κάπως τον ρυθμό στο παιχνίδι και να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και άρχισαν να πιέζουν την αντίπαλη άμυνα, προκαλώντας ανησυχία και στον Φόστερ. Κλασσική ευκαιρία δεν σημειώθηκε, οι δύο πορτιέρο δεν διέτρεξαν σοβαρούς κινδύνους και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τους οπαδούς της Χαλ να φεύγουν από το γήπεδο απογοητευμένοι γνωρίζοντας πως η ομάδα τους βρίσκεται πλέον στην επικίνδυνη ζώνη.

ΧΑΛ: ΜακΓκρέγκορ, Ντόουσον, Τσέστερ, Ροσένιορ (61' Μπρέιντι), Ελμοχαμαντί, Μέιλερ, Χάντλστοουν, Λίβερμορ, Κουίν (60' Ρόμπερτσον), Αλούκο (77' Γέλαβιτς), Ερνάντες

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Γουίσντομ, ΜακΌλεϊ, Λέσκοτ, Ποκονιόλι, Μουλούμπου, Γκάρντνερ (80' Ιντέγιε), Ντόρανς, Μόρισον, Σεσενιό (67' Βαρέλα), Ανιτσέμπε (73' Μπεραΐνο)

ΚΠΡ-ΜΠΕΡΝΛΙ: 2-0
Γήπεδο: Λόφτους Ρόουντ

Ο θάνατός σου, η ζωή μου... Στο ντέρμπι των ουραγών, η ΚΠΡ πέτυχε σπουδαία νίκη κόντρα στην Μπέρνλι με 2-0 και πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα.

Μια... λαμπάδα στο ύψος του Ρόμπερτ Γκριν θα πρέπει να ανάψουν οι άνθρωποι της ΚΠΡ, μετά τις καίριες επεμβάσεις του στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Μπέρνλι! Ο Άγγλος τερματοφύλακας προέβη σε δύο τρομερές αποκρούσεις, πρώτα σε προσπάθεια του Άρφιλντ και στη συνέχεια του Μπόιντ, κρατώντας «ζωντανή» την ομάδα του.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές δεν είχε καλό ρυθμό, οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη και δυσκολεύονταν να αναπτυχθούν ορθολογικά. Με εξαίρεση τις δύο προαναφερθείσες φάσεις, αλλά και μια προσπάθεια του Βάργκας που κόπηκε στη γραμμή από τον αμυντικό των φιλοξενούμενων Κιν, το ματς δεν επεφύλαξε ιδιαίτερες συγκινήσεις!

Αντίθετα, στο δεύτερο ημίχρονο οι... παλμοί αυξήθηκαν. Σε αυτό βοήθησε και το τέρμα του Λιρόι Φερ για λογαριασμό της ΚΠΡ στο 51' που έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Οι «ρέιντζερς» πήραν μεν το προβάδισμα, αλλά συνέχιζαν να μην πείθουν με την εμφάνισή τους.

Αυτόματα, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τις γραμμές τους και πίεσαν για την ισοφάριση. Ο Τζορτζ Μπόιντ παρέμεινε επικίνδυνος, όμως οι προσπάθειές του δεν έβρισκαν στόχο. Τα λεπτά περνούσαν, η Μπέρνλι συμβιβαζόταν με την ιδέα της ήττας, κάτι που έκανε πιο εύκολο το έργο της ΚΠΡ. Μάλιστα, πάνω που όλα έδειχναν ότι δεν θα άλλαζε κάτι, ο Όστιν έγινε αποδέκτης της μπάλας στο 74' και κλείδωσε το τρίποντο. Δύο λεπτά αργότερα υπέπεσε σε σκληρό μαρκάρισμα και αποβλήθηκε, δεχόμενος τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΚΠΡ: Γκριν, Ίσλα, Κόκερ, Νταν, Γιανγκ, Βάργκας (78' Ματς), Μπάρτον, Χένρι, Φερ, Όστιν, Ζαμόρα

ΜΠΕΡΝΛΙ: Χίτον, Μι, Σέικελ, Κιν, Τριπιέρ, Μπόιντ, Τζόουνς (86΄ Γιούτκεβιτς), Μάρνεϊ, Άρφιλντ (75' Γουάλας), Μπαρνς (89' Σορντέλ), Ίνγκς

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΤΣΕΛΣΙ: 2-1
Γήπεδο: Σεντ Τζέιμς Παρκ

Ως άλλος κρυπτονίτης λειτουργεί το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για τον Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς ο Πορτογάλος δεν έχει πανηγυρίσει ποτέ τη νίκη μέσα στην έδρα της Νιούκαστλ. Όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, η Τσέλσι δεν μπόρεσε να κερδίσει μέσα στην έδρα των «καρακαξών» όπου μάλιστα υπέστη και την πρώτη φετινή της ήττα με 2-1.

Είχε τον έλεγχο, έχασε ευκαιρίες αλλά ως εκεί. Η Τσέλσι είχε μεν τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο του «Σεντ Τζέιμς Παρκ», όμως καμία από τις προσπάθειές της δεν βρήκε στόχο. Από την αρχή του αγώνα οι «μπλε» επέβαλαν το ρυθμό τους, περιόρισαν τις προσπάθειες της Νιούκαστλ και όποτε έβρισκαν ευκαιρία... επισκέπτονταν με απειλητικές διαθέσεις την εστία του Έλιοτ.

Η πρώτη μεγάλη φάση ανήκε στον Γουίλιαν, ο οποίος νικήθηκε από τον πορτιέρο των γηπεδούχων, ενώ την ίδια μοίρα είχαν και οι τελικές των Ντιέγκο Κόστα και Σεσκ Φάμπρεγας στο τέλος του 45λεπτου. Από τη μεριά τους, οι «καρακάξες» αποφάσισαν να ανοιχτούν περισσότερο προς τα τέλη του ημιχρόνου, φτάνοντας μάλιστα μια ανάσα από το 1-0, όμως η προσπάθεια του Κόλμπακ δεν βρήκε στόχο...

Πιο κινητική στο δεύτερο ημίχρονο η Τσέλσι, η οποία αυτή τη φορά έπρεπε να αντιμετωπίσει την καλά οργανωμένη Νιούκαστλ. Με εξαίρεση τον Τιοτέ, που σε ορισμένες στιγμές υπέπιπτε σε εύκολα λάθη, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Άλαν Πάρντιου «κλείστηκαν» καλά και δυσκόλεψαν πολύ τη ζωή των φιλοξενούμενων. Όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, οι «καρακάξες» περίμεναν το λάθος από τους αντιπάλους για να βγουν αμέσως στην κόντρα!

Η ευκαιρία που αναζητούσαν ήρθε στο 57', όταν από γύρισμα του Αμεόμπι και λάθος εκτίμηση του Κέιχιλ, η μπάλα έφτασε στον νεοεισελθόντα Σισέ, ο οποίος στην πρώτη του επαφή την έστειλε στα δίχτυα του Κουρτουά! Και αν κανείς περίμενε ότι η Νιούκαστλ θα κλεινόταν για να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα έκανε λάθος. Η πίεση συνεχίστηκε και τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0, όμως με σωτήρια επέμβαση ο Τέρι απομάκρυνε την μπάλα προτού ο Σισοκό πιάσει την κεφαλιά.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είχε άλλη επιλογή. Σήκωσε από τον πάγκο τα εναπομείναντα επιθετικά του όπλα (Σούρλε και Ντρογκμπά), ευελπιστώντας στην γρήγορη ισοφάριση. Η είσοδος των δύο ποδοσφαιριστών ανέβασε την Τσέλσι και τη βοήθησε να δημιουργήσει κενούς χώρους για να απειλήσει. Η Νιούκαστλ, από τη μεριά της, παρέμεινε πιστή στην ίδια τακτική. Περίμενε την κόντρα επίθεση για να... σκοτώσει τον αντίπαλο και τελικά τα κατάφερε!

Και να που όλα λειτούργησαν υπέρ της! Στο 77' ο Έντεν Αζάρ σημάδεψε το δοκάρι του Έλιοτ και δευτερόλεπτα αργότερα, σε αντεπίθεση, η Νιούκαστλ πήρε αέρα δύο τερμάτων, με πρωταγωνιστή ξανά τον Παπίς Σισέ. Ο επιθετικός από το Μάλι δέχτηκε την πάσα και ανενόχλητος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα! Η αναμέτρηση στη συνέχεια πήρε... άγρια μορφή, αφού στο 81' ο Τέιλορ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και δύο λεπτά αργότερα ο Ντρογκμπά με κοντινή προβολή έβαλε ξανά στο παιχνίδι την Τσέλσι, μειώνοντας σε 2-1! Στα εναπομείναντα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν για την ισοφάριση, όμως δεν κατάφεραν να αποφύγουν την πρώτη τους ήττα για φέτος...

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Έλιοτ (46' Άλνγουϊκ), Γιάνμαατ, Κολοτσίνι, Σ. Τέιλορ, Ντουμέτ, Σισοκό, Τιοτέ, Κόλμπακ, Αμεόμπι (83' Ουίλιαμσον), Πέρεθ, Καμπελά (53' Σισέ)

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα (67' Φελίπε Λουίς), Μίκελ, Φάμπρεγας, Γουίλιαν (67' Ντρογκμπά), Όσκαρ (61' Σίρλε), Αζάρ, Κόστα

Keywords
etihad, γκολ, οσμαν, νέα, λιβερπουλ, τοτεναμ, βομβα mall, κπρ, μπλε, νιουκαστλ, τσελσι, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, τελη κυκλοφοριας, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , μιραλας, σισε, Ελιζαμπεθ Τειλορ, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, η ζωη ειναι ωραια, η ζωη, ξανα, αποτελεσματα, εδρα, ηττα, θανατος, θριλερ, καριερα, κοντρα, πιεση, σωτηρια, υψος, ωθηση, αγκαλια, αμυνα, αρσεναλ, βαθμολογια, βρισκεται, γκολ, γεγονος, γηπεδο, γονατο, δευτερο, δυνατοτητα, δειχνει, διχτυα, δοκαρι, εγινε, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ειπε, εκρηξη, εκτιμηση, ενεργεια, εμφάνιση, επρεπε, εστια, εφυγε, ζωη, ζοσέ μουρινιο, ζωης, ζωη μου, ζωνη, ιδεα, ιδια, λιβερπουλ, ημιχρονο, κοκερ, κοουλμαν, κπρ, λαθη, λαθος, ληξη, μοιρα, μηδεν, μορφη, νικη, νιουκαστλ, ξεκινημα, ομαδα, οφσαιντ, πιστη, ριπλει, σεντρα, σηκωσε το, συνεχεια, σημαδια, τειλορ, τοτεναμ, τρια, τριτη, τσελσι, φοστερ, φορα, χερι, αφορμες, κομματι, league, ομαδες, παιχνιδι, ποδια, premier league, θεσεις, ξεκινησε, χοσε, γιαγια
Τυχαία Θέματα