Επαφές της ΑΕΚ με τον Λούκα

08:10 24/11/2014 - Πηγή: AEK365

Τον 24χρονο δεξιοπόδαρο επιθετικό της Κρισιούμα, Λούκα Μπόρζες ντε Μπρίτο έχει στο στόχαστρο της η ΑΕΚ και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει επαφές για την απόκτηση του. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είδε τον παίκτη από κοντά στις 15 Νοεμβρίου όταν παρακολούθησε το ματς της Κριστιούμα με την Γκρέμιο. Ο Λούκα αγωνίστηκε όλο το 90λεπτο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφή με

τον παίκτη ο οποίος ανήκει κατά 65% στην Κρουζέιρο και 35% στην Κρισιούμα. Πέρσι τον Ιανουάριο έφυγε από την Κρουζέιρο και μετακόμισε στην ομάδα της Σάντα Καταρίνα με τη μορφή δανεισμού. Η Κρισιούμα όμως έχει οψιόν αγοράς όλων των δικαιωμάτων του στο τέλος του χρόνου.

Ο Λούκα ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Κρισιούμα και το 2011 έπαιξε στην πρώτη ομάδα. Το 2013 τον απέκτησε η Κρουζέιρο όπου είχε μόλις 11 συμμετοχές αλλά "πρόλαβε" να πετύχει τέσσερα γκολ. Τον περασμένο Ιανουάριο επέστρεψε στην Κριστιούμα και έγινε άμεσα ο ηγέτης της. Έχει πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι του και σε 37 συμμετοχές έχει πετύχει έξι γκολ. Έχει ύψος 1.78 και με τις εμφανίσεις του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Στην Κρουζέιρο είχε αγωνιστεί κυρίως ως εξτρέμ και είναι μια θέση που επίσης ξέρει καλά. Στην Κρισιούμα παίζει ως περιφερειακός επιθετικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα