Επαφές ΑΕΚ με Τσαμουρλίδη

21:21 13/4/2012 - Πηγή: AEK365

Μπορεί η ΑΕΚ να είναι εν μέσω διοικητικών εξελίξεων και να «καίει» το θέμα της αδειοδότησης, ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν την νυν διοίκηση (μέσω των Supporters) να προχωρά σε υπογραφή συμβολαίου ακόμη ενός νεαρού παίκτη (έκανε επαγγελματικό στον Κωνσταντίνο Βλάχο). Συγκεκριμένα, έχουν γίνει επαφές με τον Μιχάλη Τσαμουρλίδη που φέτος αγωνιζόταν στον ΑΟ Γλυφάδας (αγωνίζεται στην Φούτμπολ Λιγκ 2) μαζί με τους Φέτση και Αγκιριμπά που ανήκουν στην ΑΕΚ. Ο 20χρονος αριστερός

μπακ (γεννημένος στις 22/03/1992) φέρεται μάλιστα να είναι κοντά στην υπογραφή συμβολαίου, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο τον παίκτη θα γίνει την επόμενη εβδομάδα!

Ο Τσαμουρλίδης ήταν στην πρώτη ομάδα την σεζόν 2010/11 (είχε πάει για λίγο δανεικός στην Καλλιθέα), αλλά δεν έπαιξε ποτέ παρότι είχε μπει σε αποστολή επί Μανόλο Χιμένεθ. Τελικά η διοίκηση Αδαμίδη έλυσε το συμβόλαιο του παίκτη το περασμένο καλοκαίρι και έτσι ο νεαρός πήγε στην ομάδα της Γλυφάδας. Αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδι, πριν υποστεί κάταγμα κόπωσης στο μετατάρσιο τα Χριστούγεννα σε φιλικό με τον Ολυμπιακό και υποβληθεί εν συνεχεία σε επέμβαση. Τώρα είναι στο στάδιο της αποθεραπείας και σε μια εβδομάδα μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα