«Ενθουσιασμένος με τον Ίκαρο Χαλκίδας»

21:00 3/8/2013 - Πηγή: AEK365

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του στον Ίκαρο Χαλκίδας και τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Basket league ΟΠΑΠ είναι ο Ντάριν Γκόβενς. «Η εμπειρία μου στο Ισραήλ την περσινή σεζόν ήταν πολύ θετική, αλλά δεν κρύβω πως είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε ένα πρωτάθλημα σαν το ελληνικό

και σε μια ομάδα σαν τον Ίκαρο. Έχω ρωτήσει κι έχω μάθει πολλά καλά πράγματα για τη νέα ομάδα μου. Ξέρω ότι είχε πολύ καλή σεζόν πέρυσι και ότι πλέον θα αγωνίζεται σε μια όμορφη πόλη (Χαλκίδα). Ξέρω επίσης ότι πρόκειται για ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, στο οποίο όποιος παίζει γίνεται καλύτερος. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος: να γίνω καλύτερος παίκτης και να βοηθήσω τον Ίκαρο μου να πετύχει τους στόχους του».

Ο αθλητικός διευθυντής του Ίκαρου Χαλκίδας Σταύρος Ελληνιάδης, από την πλευρά του, ανέφερε: «Αν και έχουμε μείνει πίσω, λόγω των διοικητικών διεργασιών, μαζί με τη διοικούσα επιτροπή και τον κόουτς Καλαφατάκη έχουμε αποφασίσει να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικές κινήσεις, εναρμονισμένες στο πνεύμα της εποχής. Ο Ντάριν είναι παίκτης που προέρχεται από καλό πανεπιστήμιο, έκανε πολύ καλή σεζόν πέρυσι και παράλληλα είναι σε νεαρή ηλικία. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων μάς οδήγησε στην απόκτησή του. Τον καλωσορίζουμε στον Ίκαρο Χαλκίδας και τον περιμένουμε στην έναρξη της προετοιμασίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα