Επειγόντως μεταγραφές η Άρσεναλ (VIDEO)

20:37 3/8/2013 - Πηγή: AEK365

Στο "Emirates" Άρσεναλ και Νάπολι αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 για το "Emirates Cup" με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ να αποδεικνύει με την εμφάνιση της πως θέλει άμεσα μεταγραφές.
Οι Ιταλοί μπήκαν δυναμικά στο χορτάρι, με τον Λορένσο Ινσίνιε να κάνει το 1-0 μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από λάθος υπολογισμό της άμυνας των γηπεδούχων. Οι παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ συνέχισαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Γκόραν Πάντεφ στο 31ο λεπτό.
Λίγο νωρίτερα, και

συγκεκριμένα στο 20', ο Λούκας Ποντόλσκι είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο Πέπε Ρέινα είπε «όχι» στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Γερμανός.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα και κατάφεραν να μειώσουν στο 73ο λεπτό με τον Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι, έπειτα από κόρνερ του Τίο Γουόλκοτ.
Δεκαπέντε λεπτά αργότερα ο Λοράν Κοσιελνί επωφελήθηκε κακής απομάκρυνσης του Ρέινα σε κεφαλιά του Περ Μερτεζάκερ και ισοφάρισε στο τελικό 2-2.
Αρσεναλ: Φαμπιάνσκι, Μέρτεσακερ, Κοσιενλί, Τζένκινσον (56' Γουόλκοτ), Γκιμπς, Ροζίτσκι, Ράμσεϊ (62' Οξλειντ-Τσάμπερλεϊν), Γουίλσιρ (62' Αρτέτα), Γκνάμπρι (56' Σανιά), Ποντόλσκι (88' Ακπομ), Ζιρού
Νάπολι: Ρέινα, Μπρίτος (62' Αμπιόλ), Καναβάρο, Μέστο, Αρμέρο, Ινλέρ, Μπεχράμι (85' Τζεμαΐλι), Καγιεχόν (45' Μάτζιο), Χάμσικ (65' Μέρτενς) Ινσίνιε (78' Ντοσένα), Πάντεφ (45' Ιγουαΐν).

Keywords
Τυχαία Θέματα