«Ενωμένοι θα σωθούμε»

20:08 1/1/2013 - Πηγή: AEK365

Παρουσία του Γιώργου Λιμπάντση, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Κέρκυρας για το νέο έτος, στις εγκαταστάσεις του Ποταμού. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, συνοδευόμενος από τον αδελφό του, Θανάση και αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη, αποτελούμενη από τον πρόεδρο, Παναγιώτη Γρηγοράκη και τον αντιπρόεδρο, Βασίλη Αργυρό, ευχήθηκε στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο καλή χρονιά με επιτυχίες.

Εξέφρασε εκ νέου την πίστη του ότι όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούν να οδηγήσουν την

ομάδα στην εκπλήρωση των στόχων της, που είναι η παραμονή στην κατηγορία της Σούπερ Λίγκας. Θυμίζουμε πως οι Φαίακες είναι ουραγοί στην κατηγορία μαζί με την ΑΕΚ. «Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε ναα σωθούμε! Πρέπει να το πιστέψουμε και να προσπαθήσουμε πάρα πολύ», τόνισε ανάμεσα στ' άλλα.

Στην προπόνηση μετείχε για μια ακόμη ημέρα ο υπό δοκιμήν από τον ΠΑΟΚ Δημήτρης Στάμου, ο οποίος την Τετάρτη αναμένεται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, μέχρις ότου ξεκαθαριστεί το θα συμβεί με την υπόθεσή του. Κανονικά προπονήθηκαν οι προερχόμενοι από ίωση, Νίκος Τσουμάνης και Γιώργος Κούδας.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησαν στο περιθώριο της προπόνησης οι Δημήτρης Διαμαντόπουλος και Στέλιος Ηλιάδης ενώ ο Δημήτρης Γιάντσης συνέχισε τη θεραπεία του. Για την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει για το πρωί (11.00) γυμναστήριο και για το απόγευμα (16.30) προπόνηση στον Πλάντραφο.

Keywords
Τυχαία Θέματα