ΠΑΟΚ | Δέδας: "Να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο"

O Γιώργος Δέδας έκανε έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην δύσκολη αναμέτρηση (5/1) του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη αλλά και να στείλει τις ευχές του για το 2013.



Ο Γιώργος Δέδας μίλησε στην εφημερίδα Metrosport μεταξύ άλλων για:

...το σερί επτά συνεχόμενων νικών του ΠΑΟΚ:

"Από τότε που επέστρεψε ο Κώστας και είμαστε όλοι στο παρκέ κάναμε αυτό το σερί, κερδίζοντας άλλοτε εύκολα και άλλοτε με τύχη. Η ουσία είναι όμως ότι και με όχι τόσο καλές εμφανίσεις κερδίζουμε και αυτό μας βοηθά ψυχολογικά για την συνέχεια".

...για το παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ: "Και ο τρόπος που κερδίσαμε αλλά και το ότι κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα που με τις εκτός έδρας νίκες που έκανε είναι φαβορί γιας την πεντάδα".

...τις διαφορές με την ομάδα της σεζόν 2010-11: "Τότε κάναμε το σερί στο δεύτερο γύρο. Εκείνη ήταν άλλη ομάδα με πρωταγωνιστές όπως ο Γκετσέφσκι, ο Μάρσαλ και ο Ντόζιερ. Τώρα ξέρουμε ότι δεν υπάρχει ο παίκτης που θα βάζει μόνιμα 20 πόντους, είμαστε πιο ομάδα με έμφαση στην άμυνα. Ακόμα και ο Ντόνι που τώρα είναι πρωταγωνιστής, τότε δεν ήταν πρώτο βιολί, δεν έπαιζε 40 λεπτά".

...το ματς με τον Πανιώνιο: "Δεν είναι οριακό, έχουμε μετά άλλα 15 ματς. Δεν σημαίνει ότι αν κερδίσουμε θα πάρουμε την 3η θέση ή αν χάσουμε θα βγούμε 4οι η 5οι. Είναι νωρίς ακόμα. Είναι όμως δύσκολο ματς. Είχα δει τον Πανιώνιο με τον Απόλλωνα. Εχει καλό ρόστερ, νεανικό, με ενθουσιασμό. Ο Σφαιρόπουλος τώρα τους βοηθά να παίζουν και άμυνα, έκαναν και δύο νίκες στην Ευρώπη, είναι σε καλό μομέντουμ".

...το τι περιμένει το 2013: "Να έχουμε το πρώτο μισό όπως το δεύτερο του 2012, να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο και η ομάδα να έχει υγεία και μακριά από τραυματισμούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα