Ενοχλημένος με Άγιαξ ο Φαν Ντερ Βιλ

15:42 22/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η μεταγραφική πολιτική του Άγιαξ είναι κάτι που ενοχλεί τον Φαν Ντερ Βιλ ο οποίος υποστηρίζει πως ο πρωταθλητής Ολλανδίας θέλει να βγάλει χρήματα από τον ίδιο μέσα από μια μεταγραφή υπογραμμίζοντας πως δεν είναι ωραίο όταν η ομάδα σε πιέζει να φύγεις.

Σε δηλώσεις του ο 24χρονος Ολλανδός δεξιός μπακ τόνισε: "Πλέον γνωρίζω την πολιτική του συλλόγου. Θέλει απλά να βγάλει χρήματα από μένα και μια ενδεχόμενη μεταγραφή μου. Για αυτό και υπάρχει μια πίεση προς το πρόσωπο μου. Δεν είναι ωραίο όταν ο ίδιος σου ο σύλλογος επιθυμεί να φύγεις. Αυτή τη στιγμή

το πιο πιθανό είναι να με παραχωρήσουν, δεν εξαρτάται πλέον από μένα. Ελπίζω ότι ο σύλλογος έχει συνειδητοποιήσει ότι βρίσκομαι εδώ από επτά χρονών. Ήταν πάντα τιμή για μένα να παίζω με τη φανέλα του Άγιαξ, ήταν ένα παιδικό όνειρο. Πάντα έδινα το 100% των δυνατοτήτων μου και θα συνεχίσω να το κάνω για όσο καιρό θα βρίσκομαι εδώ".
Για λογαριασμό του Άγαξ, απάντησε ο προπονητής της ομάδας, Φρανκ Ντε Μπουρ, ο οποίος δήλωσε: "Αν τον πιέζουμε; Έχουμε μια συγκεκριμένη πολιτική και το γνωστοποιήσαμε αυτό στον Γκρεγκορί πριν από δύο μήνες. Είναι κάτι τελείως φυσιολογικό και γνωρίζει τι πρέπει να κάνει.
Αν μας έρθει μια καλή πρόταση για αυτόν, θα τον παραχωρήσουμε ευχαρίστως. Αν μείνει είναι σίγουρο ότι θα είναι και φέτος εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας. Μπορεί να παίζει σε κάθε παιχνίδι, μπορεί και όχι".

Keywords
Τυχαία Θέματα