Ενδιαφέρον ΟΣΦΠ για Μπάικοβιτς

10:31 13/12/2011 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας της Σερβίας "Sportski Zurnal" αναφέρει πως η περίπτωση του τερματοφύλακα του Ερυθρού Αστέρα Μπόμπαν Μπάικοβιτς ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του Μαυρβούνιου ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι χωρίς να του έχει γίνει ακόμα πρόταση για ανανέωση.

Ο 25χρονος Μπάικοβιτς την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα σε όλες

τις διοργανώσεις, ανήκει στο δυναμικό της ομάδας από το 2003 ωστόσο μόλις τον τελευταίο χρόνο κατάφερε να καθιερωθεί έπειτα από συνεχείς δανεισμούς. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα: "Ο Μπάικβιτς δεν έχει τεθεί προς πώληση από τον Ερυθρό Αστέρα αλλά αν έρθει μια καλή πρόταση είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει. Ή δεν αποκλείεται να συμφωνήσει από τώρα μαζί του ο Ολυμπιακός για να τον πάρει ελεύθερο το ερχόμενο καλοκαίρι. Όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα μέχρι το τέλος της εβδομάδας".

Πάντως από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να γίνει καμία κίνηση για την απόκτηση τερματοφύλακα αν πρώτα δεν αποδεσμευτεί ο Φράνκο Κοστάντσο, πράγμα που για την ώρα μοιάζει δύσκολο καθώς ο Αργεντινός ζητά να λάβει ως αποζημίωση τα χρήματα που αντιστοιχούν στο 1.5 από τα 3 χρόνια του συμβολαίου του δηλαδή ένα εκατομμύριο ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα