«Προοδεύει συνέχεια ο Παναιτωλικός»

10:05 13/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την νίκη επί του ΟΦΗ με τον Γουίλιαμ Εντζεγκουέλε να υποστηρίζει πως η ομάδα του Αγρινίου θα προοδεύει συνεχώς με τον ίδιο να εκφράζει την ικανοποίηση του που ανήκει στο δυναμικό του Πανιατωλικού.

Σε δηλώσεις του στην "Sportday" ο Γάλλος, γεννημένος στο Καμερούν, κεντρικός αμυντικός τόνισε: "Χαίρομαι που είμαι σε μια ομάδα που προοδεύει συνέχεια και αποδεικνύεται ανταγωνιστική και στην Α' Εθνική. Ανάμεσα στις δυο κατηγορίες υπάρχουν

μεγάλες διαφορές. Τώρα έχουμε αντιπάλους και ευρωπαϊκού επιπέδου, αλλά είμαστε σε θέση να κοντράρουμε τον οποιονδήποτε".

Για την εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε και χάρισε την νίκη επί του ΟΦΗ, ο Ενζεγκουέλε δήλωσε: "Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο μου παιχνίδι, αλλά σίγουρα είναι από τα καλύτερα μου, αφού σκόραρα και κερδίσαμε. Το βασικό βέβαια είναι να κερδίζει η ομάδα και να βοηθάω αμυντικά".

Για την αλλαγή θέσης από την στιγμή που βρέθηκε στον Παναιτωλικό, ο κεντρικός αμυντικός δήλωσε: "Στην Ξαμάξ έπαιζα περισσότερο αριστερό μπακ. Στον Παναιτωλικό αγωνίζομαι συνέχεια ως στόπερ και μου αρέσει. Μπορώ να βελτιώνομαι συνεχώς. Ο κόουτς μου δείχνει εμπιστοσύνη".

Αναφερόμενος στην στήριξη των κατοίκων του Αγρινίου στον Παναιτωλικό δήλωσε: "Ο κόσμος είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για εμάς. Γεμίζει το γήπεδο. Θέλουμε να είναι συνέχεια κοντά μας και να του δίνουμε χαρές. Είμαι τυχερός που είμαι σε έναν σύλλογο πάρα πολύ οργανωμένο και δεν έχουμε τα προβλήματα που ακούω ότι υπάρχουν αλλού. Ο στόχος εξ αρχής είναι η παραμονή, αλλά αν δούμε πως μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, φυσικά και θα το κυνηγήσουμε. Αλλά δεν έχει αλλάξει".

Για το μέλλον του στον Παναιτωλικό με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο, ο Ενζεγκουέλε δήλωσε: "όνειρο μου είναι κάποια στιγμή να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Τιμώ το συμβόλαιο μου μέχρι το τέλος της χρονιάς. Δεν λέω όχι στο να μείνω στην Ελλάδα και στον Παναιτωλικό. Αλλά δεν πρόκειται να σας πω και ψέματα πως δεν στοχεύω σε κάτι καλύτερο αν παρουσιαστεί".

Τέλος, ο Γουίλιαμ Ενζεγκουέλε κατέθεσε και την άποψη του για την εξέλιξη του πρωταθλήματος λέγοντας: "Στο πρωτάθλημα περίμενα τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να είναι τα φαβορί, αλλά η ΑΕΚ είναι δυνατή. Προβλέπω να γίνεται δυνατή μάχη".

Keywords
Τυχαία Θέματα