Ένας «κλειστός» παράδεισος…

16:24 8/7/2013 - Πηγή: AEK365

Μπορεί η άρνηση της Αστυνομίας να αναλάβει την ευθύνη για την πραγματοποίηση της παρουσίασης της νέας ΑΕΚ στο Μικρολίμανο, να άλλαξε -αναγκαστικά- τα σχέδια του Δημήτρη Μελισσανίδη, όμως δεν θα μπορούσε να αλλάξει την εμμονή του να επιζητεί πάντα το τέλειο. Κάτι που έκανε (και) αναζητώντας τον νέο χώρο για την εκδήλωση της ομάδας.
Το ΤΑΤΟΪ Club που επέλεξε ο Τίγρης, είναι ένας παράδεισος εντός Αττικής, αλλά με κλειστές τις πόρτες του για τους πολλούς. Πρόσβαση σε αυτόν έχουν μόνο

τα εγγεγραμμένα μέλη του κλαμπ. Και η διαδικασία εγγραφής γίνεται με πολύ αυστηρά κριτήρια, καθώς δεν αρκεί να... αντέχει η τσέπη του όποιου ενδιαφερόμενου, αλλά θα πρέπει να τον προτείνουν και δύο ιδρυτικά μέλη του κλαμπ, προκειμένου να έχει ελπίδες να γίνει δεκτή η αίτησή του.
Στις εγκαταστάσεις του κλαμπ υπάρχουν τα πάντα. Με γνώμονα την πολυτέλεια και τη δυνατότητα να ικανοποιείται κάθε απαίτηση του επισκέπτη. Όπως αναφέρεται στο επίσημο σάιτ του κλαμπ: Οι εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club βρίσκονται στη Βαρυμπόμπη, μέσα σε ένα πλούσιο φυσικό περιβάλλον και μόλις μερικά λεπτά έξω από την πόλη.
Επίκεντρο της φιλοσοφίας του ΤΑΤΟΪ Club είναι να αποτελεί ένα χώρο έμπνευσης και δημιουργικότητας των Μελών του ενώ παράλληλα να προάγονται οι αξίες του «Ευ Ζην», της αρμονίας, της χαλάρωσης και της κοινωνικότητας.
Με βάση αυτούς τους άξονες, οι υποδομές του ΤΑΤΟΪ Club περιλαμβάνουν:
Υπαίθριους & Στεγασμένους χώρους
Εστίασης & Συναντήσεων
Υπαίθριους & Στεγασμένους χώρους
Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών
Υπαίθριους & Στεγασμένους χώρους
Εκγύμνασης
Φυσικοθεραπευτήριο & Υπηρεσίες
Εργοφυσιολόγου/Διατροφολόγου
Υπαίθρια Θερμαινόμενη Πισίνα
Υπαίθρια & Στεγασμένα Γήπεδα
Tennis & Μίνι Tennis
Ξενώνα
Spa
Beauty Bar
Αποδυτήρια
Σημείο πώλησης αθλητικών ειδών
Χώρο Ψυχαγωγίας (Games Room)
Αίθουσα συναντήσεων και Μελέτης
Αίθουσα Προβολών & Σεμιναρίων
Χώρο Στάθμευσης

Keywords
Τυχαία Θέματα