Ένας είπε το σωστό και τον… παρερμήνευσαν

17:26 26/5/2012 - Πηγή: AEK365

Σε αυτή την ΑΕΚ του απόλυτου παραλογισμού δεν αποτελεί έκπληξη ότι ήχησε άσχημα στα αυτιά κάποιον το γεγονός ότι βρέθηκε ένας άνθρωπος να πει επιτέλους τα πράγματα με το όνομά τους... Ο λόγος για τον Γιώργο Γρυσμπολάκη, ο οποίος ήταν ο μόνος που τόλμησε να πει το αυτονόητο. Ότι, δηλαδή, τα 3 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για να πάρει η ΑΕΚ σε πρώτη φάση την αδειοδότηση, πρέπει να τα πληρώσουν οι νυν μέτοχοι. Ο Νίκος Νοτιάς, οι Supporters και ο Πέτρος Παππάς, ο οποίος κρύφτηκε (νομικά)

πίσω από τους... υποστηρικτές.
Ο Ηλίας Μπρουσιανός, μέλος των Supporters και του ΔΣ της ΠΑΕ έσπευσε να εκτιμήσει ότι η τοποθέτηση του Γρυσμπολάκη σε δύο διαφορετικά μέσα (το aek365 και τον NovaΣΠΟΡ FM), αλλά και μέσα στο ΔΣ της ΠΑΕ... παρερμηνεύτηκε! Κίνηση που φυσικά είχε ως στόχο να πετάξει το... μπαλάκι μακριά, τη στιγμή που ήταν ηλίου φαεινότερο ότι σκοπός της τοποθέτησης του Γρυσμπολάκη ήταν να λειτουργήσει η πρωτοβουλία των Supporters ως μια κίνηση που θα έφερνε και τους Παππά, Νοτιά προ των ευθυνών τους.
Η στάση του Μπρουσιανού απέδειξε ουσιαστικά ότι με τη φιλοσοφία που επικρατεί στις τάξεις των Supporters (έστω και αν υπάρχουν ελάχιστες αντίθετες φωνές), αυτή η οργάνωση δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να παίξει τον ρόλο του μοχλού πίεσης προς τους μετόχους για το αυτονόητο (να πληρώσουν τα χρέη τους), αλλά και αναλάβει τις δικές της ευθύνες για το γεγονός ότι άνοιξε την πόρτα της εξόδου στον Παππά. Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης, μάλιστα, είναι ότι ο κύριος Μπρουσιανός είναι από τα μέλη των Supporters που πήραν στα χέρια τους ονομαστικά τις μετοχές του εφοπλιστή και το ποσοστό που πέρασε στα δικά του είναι αρκετά μεγάλο.
Όσον αφορά τον... πόλεμο που υποστήριξε ο κύριος Μπρουσιανός ότι δέχθηκαν οι Supporters και δεν τους επέτρεψε να προσφέρουν όσα θα ήθελαν στην ΠΑΕ, αρκεί να θυμηθεί κανείς την επικοινωνιακή βοήθεια που προσέφεραν όλα τα κομμάτια εντός και γύρω από την ΠΑΕ στο διάστημα της προσπάθειάς τους να κάνουν άνοιγμα στον απλό κόσμο. Άλλο αν αυτή δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, επειδή η πλατιά μάζα των οπαδών της ΑΕΚ δεν είδε στο πρόσωπο της οργάνωσης (και του Μάκη Κασνακίδη που είχε τον ρόλο του... frontman στο εγχείρημα) κάτι που θα μπορούσε να τον εμπνεύσει, με αποτέλεσμα ο ίδιος ο... ηγέτης να παραδεχθεί την αποτυχία της προσπάθειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα