Ενας δηλωμένος ΑΕΚτζής απέναντι στη Βασίλισσα...

08:54 5/10/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά τον Θανάση Σκουρτόπουλο, η ΑΕΚ τίθεται αντιμέτωπη την προσεχή Τρίτη μ' ένα ακόμη πρώην δικό της παιδί και συνεργάτη του ομοσπονδιακού προπονητή, Φώτη Κατσικάρη.
Πρόκειται για τον προπονητή του Άρη, Δημήτρη Πρίφτη, πρωταθλητή πέρυσι με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος, αν και δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από την Βασίλισσα, έχει δηλώσει -απερίφραστα- οπαδός της, έχοντας θητεύσει για έξι χρόνια (2003-09) στον πάγκο της, στο πλευρό των Κατσικάρη, Κακιούση, Αλεξανδρή, Μαρκόποπουλου, Κορωνιού, Αγγέλου και Φλεβαράκη.

Τη σεζόν 2007-08, μετά την φυγή του Κορωνιού και πριν από την έλευση του Αγγέλου, είχε αναλάβει υπηρεσιακός προπονητής κόντρα στην Ολυμπιάδα Πατρών και τον Άρη, την 2η και την 3η αγωνιστική. Απολογισμός μια νίκη και μια ήττα. Ως αντίπαλος της ΑΕΚ μετρά μια νίκη και μια ήττα με την Καβάλα (2010-11).
Μάλιστα, μετά από τη νίκη στο κλειστό της Καλαμίτσας είχε δηλώσει πως: «Η ΑΕΚ είναι κομμάτι της ζωής μου, καθένας υποστηρίζει μία ομάδα και τυγχάνει να το κάνω και εγώ ως οπαδός», διευκρινίζοντας βέβαια πως «αυτά ισχύουν μέχρι το σημείο που ξεκινά το στάδιο του επαγγελματισμού, βγάζω το ψωμί μου και ότι παλεύω μαζί με κάποιους άλλους ανθρώπους για ένα κοινό στόχο».
Οι επόμενοι σταθμοί της καριέρας του ως πρώτου προπονητή, μετά την Καβάλα, ήταν ο Ίκαρος και ο Κολοσσός. Φεύγοντας από την ΑΕΚ, Κατσικάρης και Μπλατ τον είχαν εμπιστευτεί αμφότεροι ως ασίσταντ στον Άρη στον οποίο επέστρεψε φέτος μετά από τέσσερα χρόνια, ενώ από το 2008 άρχισε και η συνεργασία του με την Ελληνική Ομοσπονδία. Πρώτα δίπλα στον Γιαννάκη, μετέπειτα μαζί με τον Καζλάουσκας και τον Ζούρο, πριν να επανέλθει με τον Κατσικάρη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός του Πρίφτη, η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη θα βρεθεί αντιμέτωπη και με δύο πρώην παίκτες της. Τον Κώστα Χαρίση (2007-08) και τον Βασίλη Σίμτσακ (2007- 08).

Keywords
Τυχαία Θέματα