«Δεν κλαίμε, έτσι είναι η ζωή»

00:07 5/10/2014 - Πηγή: AEK365

Βουνό είναι τα προβλήματα στο στρατόπεδο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με το Δημήτρη Ιτούδη να τα αναλύει μετά τη νίκη επί της Λιέτουβος Ρίτας.

Οι Ρώσοι επιβλήθηκαν των Λιθουανών στο διεθνές τουρνουά «Gomelsky Cup», που διοργανώνουν οι ίδιοι στο «Universal Sports Hall», και στον αυριανό (05/10, 19.00) τελικό θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής τους δεν θέλησε να αναφερθεί στο αγωνιστικό κομμάτι, παρά προτίμησε να μιλήσει για τα πλείστα

προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες του. Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για το Σόνι Ουίμς: «Τα προβλήματα ταλαιπωρούν τον Ουίμς από το τουρνουά της Θεσσαλονίκης. Από τότε δεν μπορεί να κάνει προπόνηση και ακολουθεί εντατικά θεραπεία. Σήμερα (04/10) μας είπε πως δεν πονάει, αλλά δεν έχει νόημα να βιαστούμε και να τον βάλουμε σε φουλ αγωνιστική δράση. Θα δούμε πώς θα είναι αύριο (05/10). Εκτός απροόπτου τον περιμένουμε να μπει στην προπόνηση τη Δευτέρα (06/10)».

Για το Βίκτορ Κριάπα: «Ο Κριάπα έχει κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο από έναν παλαιότερο τραυματισμό και τη Δευτέρα (06/10) θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις».

Για το Νάντο Ντε Κολό: «Στις 10 Οκτωβρίου θα κάνει εξετάσεις και ο Ντε Κολό και τότε θα αρχίσει να προπονείται. Ευτυχώς, έχει αρχίσει ήδη το τρέξιμο, καθώς πριν δεν ήταν σε θέση, αφού δεν έπρεπε να ταλαιπωρεί το χέρι του».

Για τους υπόλοιπους παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την κατάστασή τους: «Αυτή την εβδομάδα είχαμε προβλήματα και με τους Καούν, Βοροντσέβιτς, Φριντζόν, Ζοζούλιν και Τεόντοσιτς, καθώς όλοι τους ταλαιπωρούνταν από ίωση. Αυτό σημαίνει πως είχαμε οκτώ παίκτες στην προπόνηση. Ωστόσο, δεν κλαίμε, έτσι είναι η ζωή!».

Keywords
Τυχαία Θέματα