Ένας... Assassin αναστάτωσε ολόκληρη πόλη στη Γερμανία! (ΦΩΤΟ)

16:19 6/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ένας μυστηριώδης άντρας ντυμένος κάτι μεταξύ πολεμιστή και μοναχού εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες κοντά σε σχολείο στην γερμανική πόλη του Ρότβαϊλ βάζοντας... φωτιά στους κατοίκους της πόλης που φοβούνταν ότι ο άγνωστος είναι επιίνδυνος.

Ο σιωπηλός άγνωστος δεν μίλησε σε κανέναν, αλλά φωτογραφήθηκε από παριστάμενους, έγινε πρωτοσέλιδο και έσπειρε τον πανικό μέχρι η υπόθεση να διαλευκανθεί.

Η εμφάνιση του «μοναχού» σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα. Ήδη από τις φωτογραφίες είναι σαφές (και οι μαθητές του σχολείου λογικά το κατάλαβαν) πως σκοπός της στολής ήταν να μοιάζει με τους ήρωες του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού Assassin's Creed. Αυτό όμως δεν καθησύχασε κάνεναν.

Η τοπική εφημερίδα Neue Rottweiler Zeitung ασχολήθηκε σχεδόν καθημερινά με το... επικίνδυνο φαινόμενο. Ανάμεσα σε αναφορές πως νηπιαγωγεία έκλειναν τις εισόδους λόγω του φόβου, κόσμος πήγαινε με κρίσεις πανικούς στο νοσοκομείο, γράμματα γονέων πως τα παιδιά τους έβλέπαν εφιάλτες, ο εκδότης της απηύθυνε μέχρι και ανοικτή έκκληση στον Ασσασίνο να εμφανιστεί.

Τελικά, το Σαββατοκύριακο εμφανίστηκε ένας 25ρονος στην αστυνομία, εξήγησε το προφανές -ότι δηλαδή ήταν φαν του παιχνιδιού και απλώς εμφανίστηκε με την στολή στο δρόμο- και παρέδωσε την στολή. Σε βάρος του δεν ασκήθηκε μήνυση καθώς, σε τελική ανάλυση, δεν είχε κάτι απολύτως τίποτε παράνομο.

Keywords
Τυχαία Θέματα