«Ο Νεϊμάρ δεν ένιωθε τα πόδια του» (VIDEO)

15:02 6/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Λουίς Φελίπε Σκολαρι αποκάλυψε σοκαριστικές λεπτομέρειες από τη στιγμή του τραυματισμού του Νεϊμάρ.

«Μετά το χτύπημα ο Νεϊμάρ έλεγε ότι δεν μπορεί να αισθανθεί τα πόδια του. Ο Μαρσέλο φοβήθηκε και φώναξε το γιατρό, όμως πάνω στη σύγχυση που είχε προηγηθεί ο γιατρός δεν μπορούσε να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν ένα μεγάλο σοκ η εικόνα του Νεϊμάρ να αποχωρεί με φορείο και να μπαίνει σε ελικόπτερο, ευρισκόμενος σε δύσκολη θέση και να κλαίει», σχολίασε ο Σκολάρι. «Ο Νεϊμάρ ήταν το σημείο αναφοράς μας επειδή

είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα. Είμαστε σε μία κατάσταση όπου έχουμε χάσει κάτι που δεν θέλαμε να χάσουμε, ειδικά ενόψει του ημιτελικού και του τελικού. Θα είναι μαζί μας εάν μπορέσει, στον πάγκο ή στις εξέδρες. Το έχουμε ζητήσει αυτό. Όλα θα εξαρτηθούν από την κατάστασή του τις προσεχείς ημέρες» τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Σελεσάο.

Την ίδια ώρα ο Νεϊμάρ έστειλε το δικό του μήνυμα. «Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, δεν έχω λέξεις στο μυαλό μου και στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για την συμπαράστασή τους και τα μηνύματά τους. Το όνειρο για μένα δεν έχει τελειώσει. Για μένα προσωπικά διεκόπη, αλλά για την ομάδα συνεχίζεται. Ξέρω πως οι συμπαίκτες μου θα κάνουν τα πάντα για να εκπληρώσουν τον όνειρό μου και να γίνουμε πρωταθλητές κόσμου. Αυτή την φορά δεν θα είμαστε απλά στον τελικό, αλλά θα κερδίσουμε το τρόπαιο. Να είστε όλοι κοντά στην ομάδα στον ημιτελικό με την Γερμανία», δήλωσε..

Keywords
Τυχαία Θέματα