«Ένα βήμα πιο κοντά στην κορυφή»

17:03 26/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η μέχρι τώρα... διαδρομή του Ιβάν Μπρέσεβιτς στην ΑΕΚ δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Πέρασε από όλα τα στάδια: των αρχικών επιφυλάξεων, της σχετικής αμφισβήτησης, ενώ -ειδικά- το τελευταίο διάστημα βιώνει αυτό της αναγνώρισης. Σκοράροντας σημαντικά γκολ έχει προσφέρει στην ομάδα βαθμούς και προκρίσεις, κάτι που οδήγησε στο να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Ένωσης για φέτος που κερδίζει δύο διαδοχικές φορές (και τρεις συνολικά) τον τίτλο του MVP

aek365...

Ο Κροάτης επιθετικός μας μίλησε για την νέα επιβράβευσή του από εσάς. Υποσχέθηκε ακόμη περισσότερα γκολ στην συνέχεια, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του στους οπαδούς της ομάδας για χαρούμενες γιορτές, αλλά και για να δουν το νέο έτος την ΑΕΚ ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή της στην κορυφή. Επίσης, παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος από την χριστουγεννιάτικη γιορτή της ομάδας και ειδικότερα από τους ποντιακούς χορούς που προσέφερε στους παρευρισκόμενους η Εύξεινος Λέσχη Νάουσας.

-MVP για δεύτερο διαδοχικό ματς και για τρίτο συνολικά...

«Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά τον κόσμο της ΑΕΚ που με ψήφισε και γενικά που μας δείχνει την στήριξή του σε κάθε παιχνίδι. Ελπίζω να συνεχίσω να τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του με την απόδοσή μου στο γήπεδο. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους οπαδούς μας καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά και το νέο έτος να δούμε όλοι την ομάδα ένα βήμα πιο κοντά στην φυσική της θέση, την κορυφή. Γι΄ αυτόν τον στόχο δουλεύουμε όλοι μας».

-Μιας και έστειλες τις ευχές σου και για να μείνουμε στο κλίμα των ημερών, πριν από λίγες μέρες έγινε η χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ, όπου φάνηκε πραγματικά ότι όλη η ομάδα είναι μια οικογένεια.

«Ήταν όλα καταπληκτικά. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να γίνονται τέτοιες γιορτές και να περνάμε τέτοιες στιγμές όλοι μαζί, ο πρόεδρος, η διοίκηση, το τεχνικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι της ομάδας. Η γιορτή ήταν πολύ ωραία και μου άρεσαν ιδιαίτερα οι χοροί (σ.σ. της Ευξείνου Λέσχης). Δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο και μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε».

-Την προηγούμενη εβδομάδα που μιλήσαμε, είχες έξι γκολ σε δέκα ματς. Τότε είχες πει ότι δεν ήσουν ικανοποιημένος με αυτόν τον απολογισμό. Τώρα έχεις πλέον οκτώ γκολ σε έντεκα ματς. Είναι καλύτερα τα πράγματα ή... θέλεις ακόμη βελτίωση;

«Κάθε μέρα προπονούμαι και δουλεύω σκληρά. Πηγαίνω στην προπόνηση για να γίνω καλύτερος, όχι χειρότερος. Πάντα ο στόχος είναι το κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά, μέσα από τα παιχνίδια και μέσα από τα γκολ, θα γίνομαι συνέχεια καλύτερος».

-Την Κυριακή η ΑΕΚ δίνει το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τον Αγροτικό Αστέρα, έναν αντίπαλο που δεν ξέρει και πολλά για εκείνον, από την άποψη ότι για πρώτη φορά θα αντιμετωπίσει μια ομάδα από άλλο όμιλο...

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Μπορεί να μην ξέρουμε πολλά για τον αντίπαλο, όμως το σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι. Αν κάνουμε εμείς το καλύτερο που μπορούμε, είμαστε συγκεντρωμένοι και παίξουμε όπως ξέρουμε, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Θα πάρουμε την πρόκριση και θα κλείσουμε την χρονιά όπως πρέπει».

Keywords
Τυχαία Θέματα