Ηρακλής: Έρχονται εκπρόσωποι των Ιρανών

15:36 26/12/2013 - Πηγή: AEK365

Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής καθώς έρχονται μέσα στις επόμενες μέρες στη χώρα μας εκπρόσωποι των Ιρανών επιχειρηματιών που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον. Τα πάντα θα κριθούν από τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου της εταιρίας.

Όπως ενημέρωσε ο Βασίλης Αμανατίδης, ο Έλληνας εκπρόσωπος του επικεφαλής του fund, Χοσεΐν Χενταγιάτι, "οι εκπρόσωποι του

Ομίλου εταιριών που ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Ηρακλή θα είναι στην Θεσσαλονίκη στις 31/12 και άμεσα θα ξεκινήσει με τον πλέον επίσημο τρόπο η διαδικασία ελέγχου της ΠΑΕ Ηρακλής που είναι απαραίτητη για να προχωρήσει η αγοροπωλησία της ομάδας".

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ενημέρωσε πως "μετά από μεγάλες προσπάθειες και την υπέρβαση πολλών γραφειοκρατικών εμποδίων κατέστη δυνατό να εκδοθεί βίζα για τους επίσημους εκπροσώπους των Ιρανών επενδυτών. Οι Ιρανοί εκπρόσωποι μετά από απόφαση του ΔΣ του Ιρανικού Ομίλου θα ταξιδέψουν για την Θεσσαλονίκη στις 31 Δεκεμβρίου. Η άφιξη τους θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» το μεσημέρι της 31/12 και θα παραμείνουν στην Θεσσαλονίκη μέχρι και τις 11/01.

ΥΓ. Λεπτομέρειες για την ώρα άφιξης θα γίνουν γνωστές με νεότερη ανακοίνωση".

Keywords
Τυχαία Θέματα