Ένα το πρώτο βήμα ο ΟΣΦΠ

22:12 27/2/2013 - Πηγή: AEK365

Με την εκτέλεση φάουλ του Τζαμέλ Αμπντούν ο Ολυμπιακός έφυγε με το 1-0 από τα Γιάννινα και απέκτησε πλεονέκτημα έναντι του ΠΑΣ για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Το ματς

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε αρκετά καλά, με τον ΠΑΣ να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις και να απειλήσει με τον τρόπο αυτό. Οι «ερυθρόλευκοι», όμως έχασαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Και στις δύο συμμετείχε

ο Μήτρογλου. Στην πρώτη πήρε την μπάλα από τον Φετφατζίδη, αλλά δεν νίκησε τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ. Στη δεύτερη εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος των αμυντικών, έκανε το σουτ, αλλά ο Μπαμπανιώτης απέκρουσε με τα πόδια. Στην τελευταία, απέφυγε εξαιρετικά τον προσωπικό του αντίπαλο και έβγαλε τη σέντρα. Η κεφαλιά του Μανωλά όμως δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το 0-0 ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δίχως κάποια αλλαγή και το σκηνικό ήταν πάνω κάτω ίδιο.Στο 53ο λεπτό, άλλαξε η ροή του ματς, όταν ο διαιτητής καταλόγισε φάουλ στον Χολέβα λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ο Αμπντούν εκτέλεσε το φάουλ εξαιρετικά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ Γιάννινα, παρά την προσπάθεια που έκανε ο Μπαμπανιώτης να αποκρούσει. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να σκοράρουν και για δεύτερη φορά στο 82ο λεπτό. Ο Σιόβας έκανε το γύρισμα στη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Τζεμπούρ από κοντά δεν μπόρεσε να πετύχει το τέρμα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Μπαμπανιώτης, Αυγενικού (81' Ιωάννου), Μπέριος, Ντάσιος, Ρουμπουλάκου, Κεϊτά (70' Ίλιτς), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Γεωργίου (56' Ντε Βινσέντι), Βίλα.

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Κάρολ, Παπάζογλου, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Γκρέκο, Φετφατζίδης (67' Σιόβας), Αμπντούν (82' Ιμπαγάσα), Μήτρογλου (75' Τζιμπούρ).

Keywords
Τυχαία Θέματα