Ένα αρνίσιο παϊδάκι ταξιδεύει στο διάστημα... (VIDEO)

17:33 25/11/2014 - Πηγή: AEK365

Μια ομάδα marketing πριν από λίγο καιρό θέλησε να στείλει στο διάστημα ένα... αρνίσιο παϊδάκι με μια κάμερα GoPro, ωστόσο πέντε μήνες μετά δεν περιμεναν αυτό που συνέβη.

Στις 14 Ιουνίου, ο Νικες Σούκλα και οι φίλοι του έδεσαν ένα παϊδάκι ταντούρι σε ένα δίμετρο μετεωρολογικό μπαλόνι και το έστειλε 31 χιλιόμετρα μέσα στη στρατόσφαιρα. Το μπαλόνι ανέβαινε 325 μέτρα το λεπτό, όμως μετά από 95 λεπτά έσκασε κάπου πάνω από το Χάνγκερφορντ του Γουέστ Μπέρκσαϊρ και η επικοινωνία με το GPS

χάθηκε.

Η ομάδα ήθελε με αυτόν τον τρόπο να προωθήσει το καινούργιο μυθιστόρημα του Σούκλα, ο οποίος είναι συγγραφέας, Meatspace, ωστόσο τα παράτησαν μετά την αποτυχημένη αυτή προσπάθεια.

Όμως ένα μήνα μετά ένας αγρότης που έδωσε μόνο το όνομα Άνταμ επικοινώνησε με τον διοργανωτή πτήσεων Νικ Χερν και του είπε ότι ανακάλυψε ένα παϊδάκι και μια κάμερα, στο χωράφι του στο Ντόρσετ, 130 χιλιόμετρα από το σημείο που η ομάδα είχε αφήσει το μπαλόνι.

Η ομάδα ενημερώθηκε και ο Άνταμ κανόνισε να τους συναντήσει κάπου στο Ντόρσετ, ωστόσο τους έστησε στο ραντεβού όπως και στα δύο επόμενα, αλλάζοντας συνεχώς το νούμερο του τηλεφώνου του και πολλές δικαιολογίες κάθε φορά.

Η ομάδα του Σούκλα ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας και τελικά ο Άνταμ πείστηκε να τους κανονίσει ένα ραντεβού με έναν άλλο αγρότη με το όνομα Γουίλ.

Μετά και από αυτή την περιπέτεια, η ομάδα πήρε πίσω την κάμερα και έκπληκτοι ανακάλυψαν ότι είχε καταγραφεί ένα άκρως εντυπωσιακό υλικό επί 100 περίπου λεπτά του εντυπωσιακού ταξιδιού του αρνίσιου παϊδιού στο διάστημα!

Keywords
Τυχαία Θέματα