Έρευνα στο ξενοδοχείο που διέμενε ο κακοποιός του Μικρολίμανου

16:31 25/11/2014 - Πηγή: AEK365

Σε ξενοδοχείο στο Μικρολίμανο ερευνούν από το πρωί της Τρίτης οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα κοντά στο νυχτερινό μαγαζί, όπου τα ξημερώματα του Σαββάτου άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ ένας 31χρονος Αλβανός τραυματίζοντας περίπου 15 άτομα.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου φαίνεται πως αναγνώρισε τον δράστη της επίθεσης σε φωτογραφία που παρουσιάστηκε σε τηλεοπτικό κανάλι και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλβανός κακοποιός φέρεται να είχε νοικιάσει κάποιο δωμάτιο όπου έμενε μαζί με κάποιο άλλο άτομο.

Ο κακοποιός είχε χρησιμοποιήσει πλαστή αστυνομική ταυτότητα, για να νοικιάσει το δωμάτιο

του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης δεν είχε κρυμμένο το όπλο στο δωμάτιο αλλά στο αμάξι με το όποιο διέφυγε τελικά προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο δωμάτιο βρέθηκαν ακόμη γεμιστήρες και ρούχα που ανήκουν στον δράστη.

Οι αστυνομικοί ερευνούν, επίσης, τη διαδρομή που ακολούθησε ο αδίστακτος κακοποιός μέσω καμερών ασφαλείας και κυκλοφορίας στη γύρω περιοχή του Πειραιά, αλλά και της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες εντοπίστηκε το τζιπ που είχε ενοικιάσει ο δράστης, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και τα άλλα άτομα που φέρονται να εμφανίζονται στο βίντεο μαζί του πριν την επίθεση.

Σήμερα Τρίτη αναμένεται να δοθεί και επισήμως από την αστυνομία η φωτογραφία και τα στοιχεία του Αλβανού κακοποιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα