Εμφύλιος για την Μπαρ Ραφαέλι!

23:36 19/3/2013 - Πηγή: AEK365

Πραγματικός... εμφύλιος ξέσπασε στο Ισραήλ για τα μάτια της ωραίας Μπαρ Ραφαέλι! Αιτία είναι η πρόταση του υπουργείο Εξωτερικών να χρησιμοποιήσουν το μοντέλο ως «πρέσβειρα» της χώρας για μια διαφημιστική καμπάνια που προωθεί την τεχνολογία και τις καινοτομίες της χώρας .

Ωστόσο, το Υπουργείο Άμυνας αντέδρασε έντονα χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την Ραφαέλι καθώς όπως υποστηρίζει σε επιστολή του, το μοντέλο δεν έχει εκτίσει την διετή στρατιωτική θητεία του, έτσι δεν θα έπρεπε να εκπροσωπεί τη χώρα μιας και θα αποτελέσει αρνητικό παράδειγμα για τα νέα

κορίτσια της χώρας.

Ο αρχιστράτηγος Μπριγκαντιέ Μορντεχάι έστειλε και επιστολή διαμαρτυρίας ζητώντας από το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας να ξανασκεφτεί την επιλογή.

Ωστόσο, το υπουργείο Εξωτερικών δεν σκοπεύει να κάνει πίσω καθώς όπως λέει «η Ραφαέλι είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες στον πλανήτη και θα πρέπει να προβληθεί το ότι είναι Ισραηλινή».

Πάντως και η ίδια η Ραφαέλι δεν έμεινε σιωπηλή καθώς με ανάρτησή της στο twitter είπε ότι είτε την χρησιμοποιήσει είτε όχι το υπουργείο Εξωτερικών, στον προσωπικό της λογαριασμό τα μηνύματα είναι πολύ περισσότερα από τους αναγνώστες της ισραηλινής εφημερίδας με την μεγαλύτερη κυκλοφορία...

Keywords
Τυχαία Θέματα