ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | "Θα πάμε τον Ρούντι στο CAS!"

"Ξαναχτύπησαν" τα αδέρφια Μάτσιους! Οι δύο φανατικοί οπαδοί της Ζαλγκίρις, ο Νάουρις και ο Νόρτμουντς, φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα προκειμένου να βρουν το... δίκιο τους, καθώς αποκάλυψαν ότι θα προσφύγουν στο CAS για το γεγονός ότι ο Ρούντι Φερνάντεθ τους αποκάλεσε Κομμουνιστές.

"Σκοπεύουμε να προσφύγουμε το CAS κατά του Ρούντι Φερνάντεθ. Μας αποκάλεσε Κομμουνιστές. Ξέρετε πόσοι συμπατριώτες μας υπέφεραν από τον Κομμουνισμό; Πόσους απέλασαν στη Σιβηρία; Γιατί ένας παίκτης έχει το δικαίωμα να

μας ταπεινώνει έτσι; Γιατί κανείς δεν λέει τίποτα γι' αυτό;", δήλωσαν αρχικά στην ιστοσελίδα "lrytas.lt" οι αδερφοί Μάτσιους, οι οποίοι την περασμένη εβδομάδα βρέθηκαν στη Μόσχα και παρακολούθησαν από κοντά την εκτός έδρας αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με την ΤΣΣΚΑ, παρά τον δια βίου αποκλεισμό που τους έχει επιβληθεί για την επίθεση στον Ρούντι Φερνάντεθ!

"Θα προσλάβουμε δικηγόρο. Αλλά η τιμωρία δεν θα είναι εφ όρου ζωής. Σκοπεύουμε να πάμε στο γήπεδο και να παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση Ζαλγκίρις-Αναντολού Εφές αυτή την εβδομάδα. Και θα πάμε και στη Σλοβενία στο Ευρωμπάσκετ του 2013 το ερχόμενο καλοκαίρι, για να ακολουθήσουμε την Εθνική μας, την ομάδα της Λιθουανίας. Ζούμε για το μπάσκετ, γιατί είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μας", κατέληξαν οι δύο Λιθουανοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα