«Έμφραγμα» στο τέλος για Ομόνοια

20:22 3/11/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ 8η αγωνιστική

Δόξα Κατωκοπιάς Ομόνοια 1-1
(92' Φερνάντες- 69' πέν. Άλβες)
Η Ομόνοια άφησε δυο πολύτιμους βαθμούς στην Κατωκοπιά και βλέπει από πολύ νωρίς τις ελπίδες της για τίτλο να περιορίζονται αισθητά. Το παιχνίδι ήταν μονόλογος για την ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι και στο 69ο λεπτό τα πράγματα έδειχναν να πηγαίνουν εξαιρετικά όταν η Ομόνοια κέρδισε πέναλτι και ταυτόχρονα ο Σασέτι της Δόξας αποβλήθηκε. Ο Άλβες εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 1-0 και όλα έδειχναν πως η Ομόνοια θα εκμεταλλευόταν το αριθμητικό

της πλεονέκτημα. Ωστόσο η Δόξα δεν τα παράτησε και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε τον πολύτιμο βαθμό με τέρμα του Φερνάντες.

ΑΕ Πάφου-ΑΕΚ Λάρνακας 0-3
(75', 89' Πιντάδο, 86' Ντάεμεν)
Ασταμάτητη και αποφασισμένη για τίτλο εμφανίζεται η ΑΕΚ Λάρνακας που πέρασε νικηφόρα και από την Πάφο επικρατώντας με 3-0. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο αλλά στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και στο 75ο λεπτό ο Πιντάδο έκανε το 1-0 για να έρθει ο Ντάεμεν τέσσερα λεπτά πριν το τέλος να "καθαρίσει" το παιχνίδι για την ΑΕΚ κάνοντας το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Πιντάδο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 89ο λεπτό.


Keywords
Τυχαία Θέματα