Δεν αρκεί η ψυχή…

Η ομάδα του γυναικείου βόλλεϋ του Παναθηναϊκού πάλεψε κόντρα στον αισθητά ανώτερο Ηρακλή Κηφισιάς, όμως ηττήθηκε με 1-3 σετ. Την παράσταση έκλεψε για άλλο ένα ματς η στήριξη του κόσμου που σιγά-σιγά κάνει δεύτερο σπίτι του την Κυψέλη.

Τα κορίτσια του Σπύρου Χουντουμάδη κατάφεραν και πλησίασαν στον έναν τουλάχιστο βαθμό, όμως έχασαν το τέταρτο σετ
με 20-25, παρόλο που βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 20-16!

Το πρώτο σετ ήταν μία τυπική διαδικασία για τις κοπέλες του Ηρακλή που μπήκαν φουριόζες και το «καθάρισαν» με 12-25. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε για στο δεύτερο σετ, με τον Ηρακλή να το κατακτάει με 19-25.

Οι «πράσινες» αντεπιτέθηκαν και με την στήριξη του κόσμου που φώναζε και τραγουδούσε ασταμάτητα, κάνοντας Λεωφόρο την Κυψέλη, κατέκτησαν το τρίτο σετ με 25-20.

Το τέταρτο και τελευταίο σετ ήταν επεισοδιακό. Ο Χουντουμάδης πέρασε τις Τσατσούρη και Γεωργίου στις θέσεις της Ιχτιάρη και Μάρκου και όλα έδειχναν ιδανικά μέχρι το 20-16, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε βρεθεί πίσω στο σκορ το Τριφύλλι. Από τη στιγμή όμως που η Γιώτα του Ηρακλή πήγε στο σερβίς, δυσκολεύτηκαν αφάνταστα τα κορίτσια του Παναθηναϊκού και με ένα 9-0 σερί των φιλοξενούμενων έχασαν ένα σετ που έδειχνε δικό τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα