Εμφανής η βελτίωση του Ντούνη

11:11 1/3/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Παναγιώτης Ντούνης, ανήκει στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ εδώ και δύο χρόνια. Ο Τραϊανός Δέλλας τον πήρε από την Κ20 της Ένωσης για τρίτο τερματοφύλακα στην περυσινή σεζόν στην Γ' Εθνική και μάλιστα του έδωσε και κάποιες ευκαιρίες, τις οποίες ο 17χρονος πορτιέρο τα πήγε πολύ καλά.

Φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Φέτος πέρα από τον Ανέστη που δεν «κουνιέται» από την βασική ενδεκάδα υπάρχουν οι Βούρας και Καραγκιολίδης κάτι που κάνει εξαιρετικά δύσκολο το ενδεχόμενο ο Ντούνης να πάρει λεπτά συμμετοχής στην Football League.

Και γι αυτό αρκείται (αγωνιστικά) σε κάποια ματς της Κ20 όπως το Σάββατο αυτό με τον Φωστήρα στον Ταύρο.

Ο νεαρός πορτιέρο συνεχίζει να δουλεύει, προσπαθεί καθημερινά στα Σπάτα να βελτιώνεται, δείχνει τσαγανό, πλέον έχει... ξεψαρώσει και περιμένει.

Ο 17χρονος πορτιέρο πάντως έχει κάνει αρκετή πρόοδο σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού του που υστερούσε προ διετίας.

Αρχικά στις εξόδους του. Όποιος είδε το ματς στον Ταύρο με τον Φωστήρα θα πρόσεξε πως όποτε η μπάλα έφτασε στην περιοχή της ΑΕΚ ο Παναγιώτης την «καθάριζε». Σε μία φάση μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο, ο πορτιέρο της ΑΕΚ... σταμάτησε κυριολεκτικά στον αέρα και μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια μία σέντρα.

Η επικοινωνία του με τους συμπαίκτες με τη δυνατή φωνή του, το "κοντρολάρισμα" της άμυνας της ΑΕΚ είναι τομείς όπου ο Ντούνης έδειξε πως κατέχει.

Στο 40' του αγώνα, ο Ντούνης έκανε και μία εκπληκτική απόκρουση σε κεφαλιά ενός παίκτη του Φωστήρα (οι παίκτες της ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ και «κόλλησαν» σε αυτή τη φάση). Ο τρόπος με τον οποίο πέφτει στην δεξιά πλευρά, με βάση το που και το πως ήταν στημένος κάτω από την εστία του έδειξε πως έχει αποκτήσει γρήγορα αντανακλαστικά.
Ωστόσο, ακόμα ο Παναγιώτης θέλει πολύ δουλειά όπως και κάθε ποδοσφαιριστής στα 17 του χρόνια.

Το γήπεδο μπορεί να μην τον βοήθησε (αγωνίστηκε σε πλαστικό χλοοτάπητα τη στιγμή που προπονείται σε φυσικό) αλλά στα βολέ τους και στις μεταβιβάσεις του φάνηκε να θέλει αρκετή δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα