Έλαμψαν και στο Λαγονήσι, οι βετεράνοι αστέρες της ΑΕΚ

11:36 2/4/2014 - Πηγή: AEK365

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ

Ήταν εντυπωσιακά, όλα όσα διαδραματίστηκαν το απόγευμα της 31ης Μαρτίου στο δημοτικό Στάδιο Κουβαρά. Το παιχνίδι των βετεράνων Λαγονησίου , με τους αντίστοιχους της ΑΕΚ(σ.σ. οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 5-4) που έγινε για να ενισχυθεί οικονομικά το πρότυπο κέντρο των παιδιών με νοητική στέρηση Λαγονησίου, εξελίχθηκε σε γιορτή τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου

Και όταν σε ένα αγώνα βετεράνων συγκεντρώνονται 33 ποδοσφαιριστές που έχουν τιμήσει την ΑΕΚ,

οι 22 εκ των οποίων έχουν φορέσει και τη φανέλα με το εθνόσημο, καταλαβαίνει κάποιος ότι μιλάμε για λάμψη «κιτρινόμαυρων» αστέρων. Αστέρων που λάμπρυναν με την παρουσία τους την εντυπωσιακή εκδήλωση, την οποία διοργάνωσαν οι βετεράνοι Λαγονησίου. Και αξίζουν συγχαρητήρια στην διοικητική τριανδρία των υπευθύνων τους, δηλαδή των Θεόφιλου Τσιτσεκίδη, Ιωάννη Σουλτάτου και Κωνσταντίνου Νάκου, αφού στην πρώτη ανοικτή τους εκδήλωση, πήραν άριστα.

Κατ' αρχήν, το κλίμα στο γήπεδο ήταν εορταστικό. Οι διοργανωτές, είχαν φροντίσει να στολίσουν με μπαλόνια, που είχαν τα χρώματα ΑΕΚ και Λαγονησίου, δηλαδή «κιτρινόμαυρα» και μπλε το γήπεδο. Και ο διάκοσμος που υπήρχε, ήταν το προμήνυμα για όλα όσα εντυπωσιακά θα διαδραματίζονταν στον με πλαστικό τάπητα αγωνιστικό χώρο, του γραφικού γηπέδου Κουβαρά!

Και επειδή ήταν γιορτή, δεν υπήρχαν περιορισμοί σε ηλικίες. Αγωνίστηκαν λοιπόν από τον αειθαλή Στέλιο Σεραφείδη, που αισίως διάγει τα 79 του χρόνια και τον Αναστάσιο Πρίφτη που είναι κοντά στα 75, μέχρι και τους Μάριο Αρδίζογλου και Θερκάϊ Μίκαε, που παρ' ότι δεν έχουν ολοκληρώσει την δεύτερη δεκαετία της ζωής τους, υπερασπίστηκαν με επιτυχία τις εστίες των δύο ομάδων! Να επισημάνουμε εδώ ότι ο Αναστάσιος Πρίφτης, τιμήθηκε από τον δημοτικό σύμβουλο Σαρωνικού Βασίλη Γκούτση για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο της περιοχής των Μεσογείων και ενθουσίασε για το πάθος του στα 20 λεπτά που αγωνίστηκε στο β' μέρος. Το πάθος για το ποδόσφαιρο άλλωστε, δεν γνωρίζει ηλικίες... Και οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές, κατά βάση παραμένουν ..μικρά παιδιά...

Η ρήση του Στέλιου Σεραφείδη και τα πειράγματα από

τον Θωμά Μαύρο στον σέντερ φορ (!) Ηλία Ατματσιδη

και τον σκόρερ με την «Ένωση» Λύσανδρο Γεωραμλή..

«Μπορεί να έχουμε μεγαλώσει, ηλικιακά, όμως προσπαθούμε να βγάλουμε ψευτη τον χρόνο τον 'κλέφτη' και να μείνουμε πάντα παιδιά», είπε κάποια στιγμή, πριν ξεκινήσει ο αγώνας ο Στέλιος Σεραφείδης. Μάλιστα ο πρόεδρος του Συνδέσμου των βετεράνων της ΑΕΚ, «έχωσε» σα μικρό παιδί το κεφάλι του, σε μια φωτογραφία που επιθυμούσαμε να βγάλουμε με τέσσερις άσους, που εκπροσωπούσαν την πρωταθληματική ΑΕΚ της δεκαετίας του 1990. Δηλαδή τους Μανώλη Παπαδόπουλο, Μιχάλη Βλάχο, Χάρη Κοπιστή και Ηλία Ατματσίδη, του οποίου υπήρξε προπονητής.

Και ο Ηλίας Ατματσίδης όμως, είδε τον αγώνα ως γιορτή. Ο διεθνής βετεράνος τερματοφύλακας, δεν φόρεσε τα γάντια του, για να αντικαταστήσει κάτω από τα δοκάρια τον δάσκαλο του Στέλιο Σεραφείδη, αλλά αγωνίστηκε στην επίθεση. Και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία. «Ο Ηλίας θέλει να παίζει ως κυνηγός. Σε αυτή την θέση έπαιξε και στυον αγώνα που είχαμε δώσει στα Γλυκά Νερά» έλεγε ο κόουτς Μιχάλης Σιμιγδαλάς. Ενώ ο Θωμάς Μαύρος τον πείραζε: «Είναι δύσκολη η θέση Ηλία. Όμως θα σε παραδεχτών εάν όπως θέλεις να βάλεις γκολ με την συμμετοχή σου στις εκλογές, πετύχεις και σήμερα ένα τέρμα» του είπε.

Ο «Ατμα», που δεν ήθελε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο, εάν δεν πετύχαινε τέρμα, μπορεί τελικά να μην έβαλε γκολ (σ.σ η αλήθεια είναι ότι δεν τροφοδοτήθηκε και αρκετά από τον Μιχάλη Βλάχο, που νόμιζε κανείς ότι τον... σαμποτάριζε), όμως έκανε εντυπωσιακές τρίπλες και πολύ καλούς συνδυασμούς με τον Χάρη Κοπιτσή, που έβγαινε ως αριστερός εξτρέμ , αλλά και με τον Λύσανδρο Γεωργαμλή. Ο «Κόκος» μάλιστα στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας, ήταν η βασική αιχμή της «κιτρινόμαυρης» επίθεσης! Σημείωσε τρια γκολ και ο Χρήστος Αρδίζογλου, που είναι μεγάλο πειραχτήρι του έλεγε, ότι εάσν συνεχίσει να είναι σε τέτοια φόρμα, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βγει Δήμαρχος στην περιοχή Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας. Μάλιστα όταν σημείωσε με κεφαλιά το γκολ της ισοφάρισης για την ΑΕΚ, του φώναζε από τον πάγκο: «Κόκο, αυτό το γκολ να το θυμάσαι. Το έβαλες με κεφαλιά και είναι το πρώτο που πετυχαίνεις ως υποψήφιος Δήμαρχος». Επίσης, ο Απόστολος Τόσκας, στα 66 του χρόνια «χρήστηκε» από τους τεχνικούς της ομάδας Μιχάλη Σιμιγδαλά-Χρήστο Αντωνόπουλο δεξί μπάκ(!) αναλαμβάνοντας να αναχαιτίσει την δράση του 42χρονου Ανδρέα Λαγωνικάκη, που ήταν το «βαρύ πυροβολικό» στη επίθεση των γηπεδούχων

Γιορτή λοιπόν σε όλα της η εκδήλωση... Μια γιορτή. που κορυφώθηκε με την δεξίωση που παρέθεσαν οι διοργανωτές μετά τον αγώνα στο εστιατόριο «Τσίμπα 1» , που βρίσκεται επί της παραλιακής Λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου και ανήκει στον βετεράνο άσο των γηπεδούχων Θεόφιλο Τσιτσεκίδη. Και στο «ΤΣΙΜΠΑ 1» μεταξύ των εκπληκτικών σε γεύση κρεατομεζέδων, του κρασιού και της μπύρας που έρρεαν άφθονα, όλοι έβρισκαν χρόνο να βγάλουν μια φωτογραφίες με τους βετεράνους άσους της ΑΕΚ. Και όταν ήλθε στο εστιατόριο Δήμαρχος της περιοχής Πέτρος Φιλίππου φωτογραφήθηκε με τα ποδοσφαιρικά του ινδάλματα, αφού δήλωσε οπαδός της ΑΕΚ!

Η μισή ντουζίνα των υποψηφίων της «Ένωσης»,

πήρε ήδη «ψήφο εμπιστοσύνης»......

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Εκτός από το αγωνιστικό σκέλος της συνάντησης, για το οποίο θα κάνουμε αναφορά πιο κάτω, ένα από τα κυρίαρχα στοιχεία της εκδήλωσης ήταν οι κουβέντες για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Στην αποστολή των βετεράνων την περασμένη Δευτέρα στο γήπεδό Κουβαρά, υπήρχε μισή ντουζίνα υποψηφίων! Και οι υποψήφιοι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές του προσεχούς Μαϊου, πήραν ήδη ψήφο εμπιστοσύνης. Κατ' αρχήν από τους συναδέλφους τους, δημοτικούς και κοινοτικούς άρχοντες της περιοχής Σαρωνικού. Και έπειτα από τους θεατές, αρκετοί από τους οποίους, έχουν συγγενείς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Να θυμίσουμε ότι ο Λύσανδρος Γεωργαμλής είναι υποψήφιος Δήμαρχος στην περιοχή Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χακληδόνας, με τον συνδυασμό «ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ» και έχει ως υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους μεταξύ άλλων τους Θωμά Μαύρο και Μιχάλη Σιμιγδαλά. Επίσης, ο Ανδρέας Καρακίδης, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον ίδιο Δήμο με το ψηφοδέλτιο «ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» στο οποίο ηγείται ο βετεράνος μπασκετμπολίστα ΠΑΟ-ΑΕΚ και Ιωνικού Απόστολος Κόντος. Αλλά και τον Λάμπρο Γεωργιάδη, που διεκδικεί την ψήφο των δημοτων Γαλατσίου στο ψηφοδέλτιο «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ» του υποψήφιου Δήμαρχου Μανώλη Πρωτονοτάριου. Και τέλος ο Ηλίας Ατματσίδης είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, με το ψηφοδέλτιο του ήδη περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού. Αυτή είναι η εξάδα των υποψηφίων που την περασμένη Δευτέρα 31 Μαρτίου ήταν παρόντες στο γήπεδο Κουβαρά. Και οι δημοτικοί και κοινοτικοί άρχοντες της περιοχής, που παρέστησαν στην εκδήλωση, ευχήθηκαν στην προσεχή ΤΕΔΕ(Τοπική Ένωση Δήμων Ελλάδος) να έχουν ως συμμέτοχους και όσους βετεράνους από την ΑΕΚ, βάζουν υποψηφιότητα για να εκλεγούν Δήμαρχοι, η δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι.

Εντυπωσιακές παρουσίες 33 άσων της «Ένωσης»,

εκ των οποίων 21 έχουν φορέσει το εθνόσημο!

Δεν είναι μικρό πράγμα να βλέπει κάποιος τις «ποδοσφαιρικές σημαίες» της ΑΕΚ, Μίμη Παπαϊωάννου και Θωμά Μαύρο, που ίσως είναι τα μεγαλύτερα κεφάλαια στην ποδοσφαιρική ιστορία της «Ένωσης». Οι δύο βετεράνοι άσοι, είχαν πάει στον Κουβαρά για να τιμηθούν από τους διοργανωτές. Ο πρώτος πήρε πλακέτα από τον , από τον κοινοτάρχη Κουβαρά Βασίλη Μπούτση και ο δεύτερος από τον υποψήφιο Δήμαρχο Σαρωνικού Νίκο Βολάκο. Και τίμησαν και τους «οικοδεσπότες» μας με τη γενικότερη στάση τους, αφού ήταν παρόντες σε όλα τα δρώμενα. Και μάλιστα, ήταν από τα πιο πολύ-φωνογραφημένα άτομα στην δεξίωση που ακολούθησε στο «Τσίμα 1».

Όμως οι δύο υπερ-ασοι της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας, πλαισιώνονται από αστέρες της γενιάς τους, αλλά και της νεότερης εποχής.

Γιατί στον Κουβαρά, πήγαν 33 βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, 22 εκ των οποίων έχουν τιμήσει τη φανέλα με το εθνόσημο! Εκτός από τους προαναφερθέντες, στην γραφική περιοχή των Μεσογείων υπήρχαν άσοι που έχουν γράψει «χρυσές» σελίδες με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα. Όπως οι Γιώργος Κεφαλίδης, Τάκης Καραγκιοζόπουλος, Απόστολος Τόσκας, Χρήστος Αρδίζογλου, Χάρης Κοπιτσής, Μανώλης Παπαδόπουλος, Μιχάλης Βλάχος, που με τον Ηλία Ατματσίδη, εκπροσώπησαν της ΑΕΚ της 'χρυσής' δεκαετίας του 1990.

Και φυσικά ο 'γερόλυκος' και πρόεδρος του Συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών ΑΕΚ, Στέλιος Σεραφείδης. Με τους Μίμη Παπαϊωάννου, Θωμά Μαύρο, Λάμπρο Γεωργιάδη, Λυσανδρο Γεωργαμλή, συνθέτουν την 13άδα των τους βετεράνων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έχει αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα των ανδρών. Να προσθέσουμε σε αυτούς και τους Μιχάλη Σιμιγδαλά, Χρήστο Αντωνόπουλο, Κοσμά Πεσιρίδη, Στέφανο Καλεντέρογλου, Άρη Τσαχουρίδη, Στέλιος Κωνσταντινίδης, Νίκου Σεβαστόπουλου, Ανδρέα Καρακίδη, Γιώργο Βλαντή και Παναγιώτη Στυλιανόπουλο, που έχουν φορέσει φανέλες των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων Νέων, Ελπίδων και Ενόπλων για να συμπληρωθεί το «χρυσό 22» των διεθνών της ΑΕΚ, που πήγαν στο γήπεδο Κουβαρά, για να τιμήσουν την εκδήλωση με τους βετεράνους Λαγονησίου. Τους 'διεθνείς' πλαισίωσαν οι Σταύρος Λέτσας, Στέφανος Πορφύρης, Μιχάλης Πιθαρούλης, Θωμάς Λαγινάς, Αναστάσιος Αγγελόπουλος, αλλά και ο Καβαλάρης. Και με εξαίρεση τον πρώτο, που χρησιμοποιήθηκε στο α' ημίχρονο, οι υπόλοιποι αγωνίστηκαν στο β' ημίχρονο. Με την συμβολή τους μάλιστα η «κιτρινόμαυρη» ομάδα, κατάφερε να 'γυρίσει' το παιχνίδι και να φύγει νικήτρια από το γήπεδο Κουβαρά σε ένα εντυπωσιακό σε εξέλιξη αγώνα

Πέντε φορές ανατροπή και λάμψη αστέρων

στο αχνοφωτισμένο γήπεδο του Κουβαρά

Ήταν από τις φορές που στο γήπεδο του Κουβαρά, είχαν μαζευτεί τόσοι πολλοί βετεράνοι αστέρες της ΑΕΚ, που η παρουσία τους, έλαμπε πιο πολύ και από τις λυχνίες του αχνοφωτισμένου κατά την διάρκεια του β' ημιχρόνου της συνάντησης, γηπέδου της γραφικής κωμόπολης των Μεσογείων.

Είχε σουρουπώσει πια για τα καλά, όταν τελείωσε η ποδοσφαιρική συνάντηση των βετεράνων Λαγονησίου-ΑΕΚ, που είχε βρει τους «κιτρινόμαυρους» νικητές με 5-4. Ένα αγώνα, που για τη διαμόρφωση του τελικού σκορ, μεσολάβησαν πέντε ανατροπές!

Οι παλαίμαχοι Λαγονησίου, προηγήθηκαν 1-0 με τον Αθανάσιο Κίτσιο. Η ΑΕΚ με τα δύο γκολ του Λύσανδρου Γεωργαμλή το 'γύρισε' σε 1-2 , αλλά το 35λεπτης διάρκειας ημίχρονο 'έκλεισε' με τους γηπεδούχους να προηγούνται 3-2 χάρη στα γκολ των Ανδρέα Λαγωνικάκη και Βασίλη Μπούτση. Η ΑΕΚ ισοφάρισε με το εντυπωσιακό γκολ του Στέφανου Καλεντέρογλου, όμως οι παλαίμαχοι Λαγονησίου, προηγήθηκαν 4-3 με το πλασε του Κώστα Νάκου. Για το τελικό 4-5 μεσολάβησαν το γκολ με πέναλτι από τον Γεωργαμλή και το εντυπωσιακό σουτ του Γιώργου Βλαντή σχεδόν με τη λήξη του αγώνα.

Η ξαστεριά στον ουράνιο θόλο, ήταν προμήνυμα, για την γλυκιά νύχτα που θα ακολουθούσε και η οποία άπλωνε το πέπλο της με αχνό τρόπο. Στη διαδρομή από το γήπεδο Κουβαρά, μέχρι το εστιατόριο «ΤΣΙΜΠΑ 1», του βετεράνου άσου Λαγονησίου Θεόφιλου Τσιτσεκίδη, που θα γινόταν η δεξίωση προς τιμή των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στη συνάντηση, σκεφτόμασταν την 'επόμενη ημέρα' του αγώνα. Και η «επόμενη μέρα» είχε να κάνει με τρία πράγματα. Πρώτον με την παρουσία τόσων άσων της ΑΕΚ στον Κουβαρά. Δευτερον με όσα ειπώθηκαν, εν όψει δημοτικών-νομαρχιακών εκλογών. Και τρίτον με όσα έγιναν στον αγώνα.

Ένα αγώνα, που ήταν «χορταστικός» σε θέαμα, αφού οι τυχεροί θεατές απόλαυσαν εννέα γκολ! Αλλά και λάμψη αστέρων. Τόσο από πλευράς ΑΕΚ, αφού οι 22 από τους 33 συνολικά συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές υπήρξαν διεθνείς και ξεδίπλωσαν τις αρετές τους, χαρίζοντας θέαμα υψηλών απαιτήσεων. Όσο και των γηπεδούχων, με τους οποίους αγωνίστηκε ο διεθνής Ανδρέας Λαγωνικάκης. Αλλά και οι Βασίλης και Χρήστος Μπούτσης, Γιάννης Σουλτάτος, Θανάσης Καρακώστας. Θεόφιλος Τσιτσεκίδης, Νίκος Σκιαδάς, που διακρίθηκαν για τις ενέργειές τους , όπως και ο Κώστας Νάκος, που ήταν διεθνής με την Ενόπλων και ως δεξί μπακ-χαφ, έδωσε πολλές μάχες με Χάρη Κοπιτσή και Λύσανδρο Γεωργαμλή. Και οι «κιτρινόμαυροι» υπερέβαλαν στο τέλος τον εαυτό τους, για να κάμψουν την αντίσταση των πολύ καλών παλαιμάχων Λαγονησίου.

Αγώνας διαφήμιση και «Χατ' Τρικ»

από τον υποψήφιο Δήμαρχο «Κόκο»

Όταν λοιπόν σε ένα παιχνίδι διάρκειας 70 λεπτών σημειώνονται εννέα τέρματα, και μάλιστα με τις ανατροπές που προαναφέραμε, εύλογα καταλαβαίνει κάποιος, ότι ήταν αγώνας χαρά για θεατές και ποδοσφαιριστές. Οι γηπεδούχοι, με μέσο όρο ποδοσφαιριστών σαφώς μικρότερης ηλικίας από τους «κιτρινόμαυρους» έδειξαν πολλά καλά στοιχεία ως ομάδα. Κράταγαν τις θέσεις τους, ηταν καλά στημένοι στην μεσαία γραμμή, άλλαζαν με ωραίο τρόπο την μπάλα και με τους ταχύς Λαγωνικάκη, Τσιτσεκίδη και Σκιαδά, επιχειρούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα στην οπισθοφυλακή των «κιτρινόμαυρων». Τους «κιτρινόμαυρους» που για ακόμη και φορά, έδειξαν να έχουν πρόβλημα προσαρμογής στο πλαστικό ταρτάν του αγωνιστικού χώρου. Με το κλασικό 4-4-2 παρατάχθησαν οι ομάδες, Με την ΑΕΚ να έχει στα άκρα της άμυνας τους φιλότιμους Τόσκα (δεξιά) και Λέτσα (αριστερά ) και στο κέντρο τον επιστρέψαντα Καραγκιοζόπουλο με τον Παπαδόπουλο. Στα χαφ, δεξια ο Βλάχος, αριστερά ο Κοπιτσης, ως «κόφτης» ο Στυλιανόπουλος-ελεώ απουσίας Καραφέσκου- και σε δημιουργικό ρόλο τον Βλαντή. Και στην επίθεση οι Γεωργαμλής και Ατματσίδης. Οι γηπεδούχοι με τον πολύ καλό Νάκο ως δεξί μπάκ, τον έμπειρο Καλαμάκη αριστερά και τους Χαιδο και Βασίλη Μπούτση στο κέντρο της άμυνας. Ακόμη τους Χρήστο Μπούτση, ως αμυντικό χαφ, τον Κίτσο ως δημιουργό στο παιχνίδι και τους Καρακώστα και Τσιτσερίδη στα άκρα και επιθετικό δίδυμο τους Σκιάδα και Λαγωνικάκη. Ο δραστήριος Κίτσιος, «ανοιξε» το σκορ με σουτ στο 6' όμως στρη συνέχεια είχαμε σοού από τον Λύσανδρο Γεωργαμλή, που σημείωσε δύο γκολ. Στο 14΄ με κεφαλιά αξιοποίησε σέντρα του Μιχάλη Βλάχου και με κεφαλιά ισοφάρισε, και στο 28΄κέρδισε κόντρα από τον Κώστα Νάκο και πλάσαρε την μπάλα στα δίχτυα. Ο «κόκος» μάλιστα άκουγε πειράγματα από τους συμπαίκτες του, ότι εάν είναι σε τέτοια φόρμα μέχρι τον Μαϊο, δεν πρόκειται να χάσει τις δημοτικές εκλογές. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 30΄ με ατομική ενέργεια του 'δαιμώνιου' Ανδρέα Λαγωνικάκη και πήραν προβάδισμα στο 34΄με εντυπωσιακό φάουλ του Βασίλη Μπούτση. Στην επανάληψη οι αλλαγές που έγιναν από το τεχνικό δίδυμο της ΑΕΚ συνέτειναν στο να «γυρίσει» η ΑΕΚ το παιχνίδι. Η συμμετοχή των Πιθαρούλη(δεξιά) και Καβαλάρη(στον άξωνα) έδωσε δύναμη στην μεσαία γραμμή, ενώ και ο Λαγινάς βοήθησε πολύ ως αριστερό μπακ. Επίσης ο Καλεντέρογλου, έδωσε με τους ελαφίσιους διασκελισμούς του, δύναμη στην επίθεση, ενώ ο Αρδίζογλου, ήταν σίγουρος στις μεταβιβάσεις του και αλάνθαστος στο παιχνίδι του. Ο «συνήθης ύποπτος» Στέφανος Καλεντέρογλου, προειδοποίησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με το δυνατό σουτ στο 37' και τρία λεπτά αργότερα με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια ισοφάρισε. Για να προηγηθούν εκ νέου οι γηπεδούχοι στο 53΄με πλασε του Κώστα Νάκου . Με πέναλτι που κέρδισε ο Γεωργαμλής και χτύπησε ο ίδιος στο 62' οι «κιτρινόμαυροι» ισοφάρισαν, για να δώσει τη νίκη στην ΑΕΚ ο Γιώργος Βλαντής, με εντυπωσιακό βολές μετά από πάσα του Γεωργαμλή στο 70' . Στα αξιοσημείωτα το δοκάρι που είχε ο Μιχάλη Πιθαρούλης στο 63΄, όταν συνδυάστηκε με τον Γεωργαμλή, και το σουτ του απόκρουσε αρχικά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων πριν η μπάλα προσκρούσει στο δοκάρι. Να σημειώσουμε ακόμη την επέμβαση του Μακαϊ, στο φάουλ του Γεωργαμλή στο 67' όπως και του Αρδίζογλου «τζούνιορ» στα σουτ των Λαγωνικάκη (24΄) , Τσιτσεκίδη (30΄) και Σουλτάτου (53' )

Τον αγώνα διαιτήτευσε με επιτυχία ο Σάββας Κεσίδης

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ Μικαε Θερκάς, Κώστας Νάκος, Γιώργος Καλαμάκης, Νίκος Χαϊδος, Βασίλης Μπούτσης, Αθανάσιος Κίτσιος, Θοε. Καρακώστας, Θεόφιλος Τσιτσεκίδης, Νίκος Σκιαδάς, Ανδρέας Λαγωνικάκης(αρχική ενδεκάδα) Γεώργιος ψαρρός, Δημήτρης Μεκάϊ, Ζανο Ταέρλο, Σκιαλκίμ Τσεκρέζχι, Αλεξ Ντούλε, Γεώργιος Παπαδόπουλος, Ιωάννης Σουλταίος, Νίκος Μολάκος, Βασίλης Τιμολόγος Νίκος Κατσιγιάννης

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΕΚ(Προπονητές Μιχάλης Σιμιγδαλάς και Χρήστος Αντωνόπουλος) Στέλιος Σεραφείδης, Απόστολος Τόσκας, Δημήτρης (Τάκης) Καραγκιοζόπουλος, Εμμανουήλ Παπαδόπουλος, Σταύρος Λέτσας Γεώργιος Βλαντής, Παναγιώτης Στυλιανόπουλος, Μιχάλης Βλάχος, Χάρης Κοπιτσής, Ηλίας Ατματσίδης, Λύσανδρος Γεωργαμλής(αρχική ενδεκάδα) Χρήστος και Μάριος Αρδίζογλου, Θωμάς Λαγινάς , Μιχαήλ Πιθαρούλης, Αναστάσιος Αγγελόπουλος, Στέφανος Πορφύρης, Γεώργιος Καβαλάρης, Στέφανος Καλεντέρογλου Με την αποστολή εκτός από τους Μαύρο-Παπαϊωάννου-Κεφαλίδη που τιμήθηκαν, παρόντες και οι Νίκος Σεβαστόπουλος, Στέλιος Κωνσταντινίδης, Σεραφείμ Σοφιανίτης, Ανδρέας Καρακίδης Άρης Τσαχουρίδης, Νότης Σκευοφυλαξ, Λάμπρος Γεωργιάδης, Κοσμάς Πεσιρίδης και το επίτιμο μέλος του Συνδέσμου και στην 15μελη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, χρησμένου ως υπεύθυνου για τους παλαίμαχους, Κώστας Μάρκου. Παρόντες επίσης οι δημιουργοί του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Κερατέας Χρήστος και Στέλιος Βασιλείου.

Τόσο ο αγώνας, όσο και η όλη εκδήλωση, ήταν όλο λάμψη. Και οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού με τους «κιτρινόμαυρους» άσους, αφού επιθυμούν ο αγώνα παλαιμάχων Λαγονησίου-ΑΕΚ να γίνει θεσμός.

Να επισημάνουμε τέλος, ότι η πολύ καλή ομάδα βετεράνων Λαγονησίου, στις προσεχείς αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, θα αντιμετωπίσουν δύο ομάδες που έχουν προσφυγικές καταβολές. Τα Σούρμενα και τον Πανιώνιο! Οσον αφορά στους βετεράνους της ΑΕΚ, το επόμενο αγωνιστικό τους ραντεβού είναι την Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου στο γήπεδο Νίκαιας, οπου θ' αντιμετωπίσουν τον Ιωνικό στο καθιερωμένο εδώ και μια δεκαετία αγώνα για τις αλησμόνητες και αδούλωτες πατρίδες.

Keywords
ΑΕΚ, λαγονησι, μπλε, προσφορες, φορ, ψευτη, κυνηγός, γκολ, συμμετοχή, εκλογες, τρια, δραση, νέα, ενωση, νακος, χαφ, αλεξ, αρης, κινηση στους δρομους, παναθηναικος, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, δημοτικες εκλογες 2010, εκλογες 2010, δημοτικοι συμβουλοι, σταυροι δημοτικων εκλογων, ψηφοι δημοτικων συμβουλων, αποτελεσματα περιφερειακων εκλογων, νοτης σφακιανακης, σταυρος δημας, αθηνα, αδωνις γεωργιαδης, Καλή Χρονιά, Θόδωρος Αγγελόπουλος, αγγελοπουλος, εκλογες 2012, τελος του κοσμου, γιωργος αγγελοπουλος, γιορτη σημερα, εκλογες 2010 δημοτικες, αιχμη, γλυκα, εθνικη, θωμας μαυρος, κοντρα, φωτογραφιες, φωτογραφια, χρωματα, αλεξ, βετερανος, βλαχος, βρισκεται, γαντια, γκολ, γευση, γινει, γηπεδο, δευτερα, δυναμη, διοικηση, διχτυα, δοκαρι, δωσει, δρωμενα, διδυμο, εγινε, ειπε, υπαρχει, εμμανουηλ, ενεργεια, εξελιξη, επιτυχια, ζωης, ιδιο, υπηρχαν, θεοφιλος, θυμασαι, θολο, θωμας, διαφημιση, ημιχρονο, κυνηγός, κλιμα, κωνσταντινιδης, λαμψη, ληξη, μαυρο, μπλε, μικρο, μπαλονια, νικη, νικο, νυχτα, ξαστερια, ομαδα, παντα, ουρανιο, παιδι, παιδια, παθος, παο, ποδοσφαιρο, ρηση, πιο πολυ, προβληματα, ραντεβου, ρολο, σαββας, σελιδες, σεντρα, σιγουρος, συνεχεια, συγχαρητηρια, συμμετοχή, σοου, στα ακρα, τιμη, τρια, φαουλ, φυσικα, φορμα, φορ, φορα, χαφ, χρηστος, χαρα, ψευτη, ιωαννης, αγωνας, ανηκει, δημητρης, εννεα, ενωση, γιορτη, κωνσταντινου, κωστας, μαυρος, ομαδες, παιχνιδι, θανασης, θεσεις, θωμα, ωραιο
Τυχαία Θέματα