Πρώτη με διαφορά η Ανόρθωση στις αποβολές

11:29 2/4/2014 - Πηγή: AEK365

Δεκαεννέα αποβολές στα τελευταία τρία πρωταθλήματα έχει χρεωθεί η Ανόρθωση, τις περισσότερες από όλες τις ομάδες, από την περίοδο 2011-12 μέχρι σήμερα. Ένα αξιοπρόσεκτο και πιθανόν πρωτοφανές στατιστικό εάν ληφθούν υπόψη τρεις παράμετροι:
Το εκτόπισμα του συλλόγου της Αμμοχώστου, το επιθετικό παιχνίδι της, ιδιαίτερα πέρσι που βρισκόταν σε θέση οδηγού στην κούρσα για τον τίτλο, για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς και το γεγονός ότι οι διαιτητές άρχισαν να επικαλούνται την «υβριστική συμπεριφορά» για να αιτιολογούν την κόκκινη που βγάζουν από το τσεπάκι.
Σε εννιά παρουσίες

στο ΓΣΠ, οι διαιτητές δεν επέτρεψαν στην «Κυρία» να ολοκληρώσει τον αγώνα με ενδεκάδα στο γήπεδο. Με παίκτη λιγότερο την είδαμε σε εφτά αναμετρήσεις στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», δύο στο Τσίρειο και μία στο Παραλίμνι. Αριθμός αποβολών έχουν αμφισβητηθεί είτε για την ορθότητα τους είτε λόγω ανομοιομορφίας.
Οι «κυανόλευκοι» αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα συνολικά σε εφτά παιχνίδια με αντίπαλο την Ομόνοια, τρία με τον ΑΠΟΕΛ, δύο με την ΑΕΛ, δύο με την Ένωση και σε ένα με τον Απόλλωνα, την ΑΕΚ, τη Σαλαμίνα, τον Άρη και τον Ολυμπιακό.
Την περίοδο 2011-12, η Ανόρθωση φορτώθηκε με έξι αποβολές, συγκατοικώντας στην αρνητική πρωτιά με την Ένωση και τον Άρη. Στη σεζόν 2012-13 διατήρησε τη συγκεκριμένη πρωτιά, με οκτώ αποβολές, ξεπερνώντας όλους τους συλλόγους της πρώτης κατηγορίας. Φέτος, η «Κυρία» βρίσκεται στη δεύτερη θέση με πέντε αποβολές, μία λιγότερη από τη Δόξα.

Δείτε τους πίνακες

Πηγή: sentragoal.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα