Εκβίαζαν τη γυναίκα του Ρούνεϊ

21:58 30/1/2012 - Πηγή: AEK365

Σήμερα το πρωί δύο άνδρες οδηγήθηκαν στη φυλακή, καθώς προσπάθησαν να εκβιάσουν τη σύζυγο του Γουέιν Ρούνεϊ και να της αποσπάσουν χρηματικό ποσό.
Ο Λι Πλατ (29) και ο Στίβεν Μάλκολμ (42) προσπάθησαν να πουλήσουν πάνω από400 φωτογραφίες με προσωπικές στιγμές της οικογένειας Ρούνεϊ σε περιοδικά, ζητώντας συνολικά 7.9 χιλιάδες ευρώ.
Στις φωτογραφίες αυτές υπήρχε τόσο η σύζυγος του Βρετανού διεθνή, όσο και ο μικρός γιος τους. Οι 2 άνδρες ομολόγησαν την ενοχή του για προσπάθεια εκβιασμού και διακίνησης κλεμμένων αγαθών, ενώ η φίλη του Πλατ, 26χρονη Τζένιφερ γκριν ομολόγησε κι αυτή την ενοχή της, για διακίνηση κλεμμένων αγαθών.
Οι δύο άνδρες είχαν αποσπάσει τις φωτογραφίες κατά τη διάρκεια συναυλίας, από την τσάντα της Κολίν Ρούνεϊ, η οποία της είχε σε κάρτα μνήμης ψηφιακής μηχανής.
Στη συνέχεια επικοινώνησαν με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθώντας να αποσπάσουν £ 1.000 από την ομάδα για την επιστροφή της κάρτας μνήμης.
Όμως, μετά την αρνητική δημοσιότητα σχετικά με τον σύζυγό του σούπερ σταρ, αποφάσισαν να αυξήσουν την ταρίφα στις 5 χιλιάδες λίρες και τα περιοδικά έτρεξαν να τις αγοράσουν.
Η αστυνομία ενημερώθηκαν και έστειλε στη συνάντηση σε ξενοδοχείο του Μάντσεστερ μυστικό αστυνομικό, ο οποίος έπιασε στα πράσα τους δύο απατεώνες.
Ο Πλατ καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση και ο Μάλκολμ σε ποινή 20 μηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα