Το… παλεύουν οι Ακαδημίες

21:28 30/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΛΑΣ Ε.Π.Ο.
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (1999 -00)
ΕΡΜΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ. - Α.Ε.Κ.
6 - 2
Αρκετά καλή εμφάνιση για την ομάδα μας, δεν το αντικατοπτρίζει καθόλου το τελικό σκορ. Μερικά κρίσιμα λάθη στην άμυνα, σε στιγμές που ελέγχαμε το παιχνίδι, και πολλές λάθος επιθετικές επιλογές στην επίθεση στον παίχτη παραπάνω, μέτρησαν για το τελικό αποτέλεσμα. Πολλή καλή και μεστή εμφάνιση

από τους Μωραιτακη Δ., Τριαντη Χρηστο & Μποτο Ιωαννη. Θετικός ο τερματοφύλακας μας, Τσαρουχας, εκτέθηκε από τις κακές τοποθετήσεις της αμυντικής μας γραμμής.
Σύνθεση ΑΕΚ: Τσαρουχας, Πατελακης, Αγτζιδης, Χανιωτης, Κουστας, Λαφατας, Τριαντης, Μποτος, Μωραιτακης
Σκορερ: Πατελακης (1), Τριαντης (1)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΛΑΣ Ε.Π.Ο.
JUNIORS (2001 -02)
ΕΡΜΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ. - Α.Ε.Κ.
5 - 3
Το πολύ καλό 1ο ημίχρονο, δυστυχώς δεν συνεχίστηκε στην επανάληψη με αποτέλεσμα μερικά λάθη στην άμυνα, και μεγάλη δόση ατυχίας, 2 αυτογκόλ, σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, να μας στοιχίσουν στο τελικό αποτέλεσμα. Γενικά ισορροπημένο παιχνίδι, τα λάθη και η ατυχία μας στέρησαν ένα θετικό αποτέλεσμα, στην μάχη για τα play off.
Την επομένη εβδομάδα ο «τελικός» με το Νέο Ικόνιο. Νίκη με 2 γκολ διαφορά, μας δίνει την πρόκριση για τα play off. Μεγάλη υπόθεση, μιας και στην ουσία, τα παιδιά δουλεύουν μαζί 1 χρόνο.

Σύνθεση Α.Ε.Κ.
Συλιγαρδος Κ., Ζαμπακας, Τσουμας, Καμιναρης, Μαυρακης, Βαγενας, Συλιγαρδος Β., Τσελιος,
Σκόρερ: Μαυρακης (2), Τσελιος (1)

PRO JUNIORS (2003-04)
AΚΑΔΗΜΙΕΣ. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ ΜΕΝΙΔΙ). - Α.Ε.Κ.
0 - 4
Επιτέλους μια μεγάλη εμφάνιση για τα πιτσιρίκια μας, επιβλητική εμφάνιση, και κυριαρχία σε όλο το παιχνίδι, με χαμένες πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ,
Σε ένα γήπεδο, που αγωνίστηκαν για 1η φορά, σε παιχνίδι 8χ8, τα κατάφεραν περίφημα
Σύνθεση ΑΕΚ
Τσαγκαρης, Ζαμπακας, Σταυρακης, Γκρεμης, Χατζηδακης, Ορφανακος, Μαμαλης, Καραμπολας, Τιολης, Ντουκα, Ταρουσιας,Τσαλιαγκος, Μπερεκος, Παπαδακης, Μαυρακης.
Σκόρερ: Ντουκα (1), Σταυρακης (2), Γκρεμης (1)

ΜINI. (2005 - 06)
AΚΑΔΗΜΙΕΣ. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ ΜΕΝΙΔΙ). - Α.Ε.Κ.
0 - 2
Κυρίαρχοι για έναν ακόμα αγώνα οι πιτσιρικάδες του Μανθου Χατζηροδιτη, επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό του παιχνιδιού, και πήραν την νίκη, πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, και τα παιδιά, δείχνουν να το ευχαρίστιουνται πραγματικά....
Σύνθεση Α.Ε.Κ.
Τσαγκαρης, Καλκαβουρας, Λιανος, Χατζηροδιτης, Αγγελιδης, Μαγνησαλης, Αλεξανδρης, Κιλικογλου, Καρατσολης, Σταυρου, Καβαλαρης, Καρακασιδης, Αλιατας.
Σκόρερ: Χατζηροδιτης, Σταυρου

Keywords
Τυχαία Θέματα