Εκτός ο Πράνιτς

17:46 6/12/2014 - Πηγή: AEK365

Μπορεί ο Πράνιτς να έδωσε κανονικά το «παρών» στην προπόνηση του Παναθηναϊκού το Σάββατο (6/12) αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα. Ο Κροάτης άσος είχε άδεια τις προηγούμενες ημέρες για προσωπικούς λόγους που τον ανάγκασαν να μεταβεί στην πατρίδα του, επέστρεψε και προπονήθηκε το Σάββατο (6/12) αλλά έχοντας χάσει αρκετές προπονήσεις προτιμήθηκε να μείνει εκτός πλάνων από την κυριακάτικη (7/12) αναμέτρηση στην Τρίπολη για την 13η αγωνιστική.

Επίσης, εκτός αποστολής βρίσκονται και οι Σπυρόπουλος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, Μπούρμπος που θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών και Καρέλης, για λόγους αποφόρτισης.

Όσο για το πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση των «πράσινων» πριν μεταβούν στην αρκαδική πρωτεύουσα, εκτός του τραυματία Σπυρόπουλου που έκανε θεραπεία, οι Μπούρμπος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ζέκα και Μέντες ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Τέλος, οι «εκλεκτοί» του Αναστασίου είναι οι εξής: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Μπούι, Ατζαγκούν, Πέτριτς και Κλωναρίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα