Εκτός η Γουίλιαμς

18:12 25/6/2012 - Πηγή: AEK365

Το πολυαναμενόμενο ντέρμπι μεταξύ Ραντβάνσκα και Βίνους Γουίλιαμς στο 2ο γύρο του Wimbledon, δεν θα γίνει ποτέ καθώς η Αμερικανίδα, πέντε φορές πρωταθλήτρια στο Λονδίνο, παρουσιάστηκε ανέτοιμη και υπέστη απρόσμενη ήττα με 2-0 σετ απ'την Έλενα Βέσνινα στην πρεμιέρα.Έτσι, η Βέσνινα θα είναι η αντίπαλος του Νο3 του ταμπλό, Ανιέσκα Ραντβάνσκα η οποία νωρίτερα επικράτησε σχετικά εύκολα με 6-3, 6-3 της Μαγκνταλένα Ριμπαρίκοβα στο ίδιο court.

Eκτός Λονδίνου

έμεινε και το Νο16 του ταμπλό, Φλάβια Πενέτα που ηττήθηκε απ'την 20χρονη συμπατριώτισσά της, Καμίλα Τζιόρτζι που προερχόταν από τα προκριματικά.

Το Νο145 στον κόσμο, επικράτησε 6-4, 6-3 της Πενέτα στο Court 9 των εγκαταστάσεων του All England Club και συνέχισε την εξαιρετική της πορεία στα χορτάρινα courts, κλείνοντας το ραντεβού με την Γεωργιανή, Άννα Τατισβίλι που προηγουμένως είχε νικήσει με 6-4, 6-2 την Ταμαρίν Τανασουγκάρν.

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, εξασφάλισαν Σαμάνθα Στόσουρ, Να Λι και Σαμπίν Λισίτσκι.

Η κάτοχος του Αμερικανικού Όπεν και Νο5 του ταμπλό, επικράτησε εύκολα με 6-1, 6-3 της Κάρλα Σουάρε Ναβάρο και θα αντιμετωπίσει την Αράνχα Ρας από την Ολλανδία, μετά τη νίκη της ταλαντούχας τενίστριας επί της Ντόι Μισάκι με 7-5, 6-3.

Εύκολη ήταν και η επικράτηση της Να Λι, Νο11 του ταμπλό στο Λονδίνο, η οποία νίκησε με 6-3, 6-1 την Κσένια Πέρβακ όμως στις "64" θα έχει δυσκολότερο έργο καθώς απεναντί της θα βρεθεί η ικανή για όλα Σοράνα Κιρστέα που λίγο αργότερα επικράτησε με 6-4, 6-1 της Πολίν Παρμεντιέ.

Τέλος, η Σαμπίν Λισίτσκι, Νο15 του ταμπλό και περσινής ημιφιναλίστ, νίκησε με 6-4, 6-2 την Πέτρα Μάρτιτς από την Κροατία και θα περιμένει τη νικήτρια της αναμέτρησης Δανιηλίδου-Μπογιανόφσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα