Πραντέλι: Δεν είναι ανίκητοι οι Γερμανοί

18:12 25/6/2012 - Πηγή: AEK365

Το βράδυ της Πέμπτης η Σκουάντρα Ατζούρα θα κοντραριστεί με τα Πάντσερ σε ένα κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι και ο Πραντέλι μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ έδωσε τον τίτλο του φαβορί στους Γερμανούς, συμπληρώνοντας όμως ότι αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι.
«Το φαβορί είναι η Γερμανία, αφού αυτό λένε όλοι. Δεν υπάρχουν ανίκητες ομάδες, όμως. Υπάρχουν απλά πολύ δυνατές και η Γερμανία είναι τέτοια. Το θέμα είναι να προετοιμαστούμε εμείς όσο το δυνατόν

καλύτερα και αυτό που πρέπει να κάνουμε την Πέμπτη είναι να παρουσιάσουμε στον αγωνιστικό χώρο μια ομάδα έτοιμη να παλέψει ως το τέλος. Πρέπει να σκεφτούμε και την παραμικρή λεπτομέρεια καθώς η Γερμανία έχει λίγες αδυναμίες», τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας και συνέχισε: «Οι Γερμανοί παίζουν με ένα κλασικό σέντερ φορ, παίκτες στα πλάγια που επιτίθενται συνεχώς και έναν παίκτη ως ελεύθερο πίσω από τον φορ. Το θέμα είναι πώς θα παρουσιαστούμε εμείς και ο στόχος μας είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας. Με την Αγγλία είχαμε 30 τελικές προσπάθειες και 68% κατοχή μπάλας. Οταν έχεις τέτοιους αριθμούς, εννιά στις δέκα φορές θα νικήσεις. Από το πρώτο μας παιχνίδι παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής και το ίδιο θα επιδιώξουμε και την Πέμπτη».
Τέλος, ο Πραντέλι τόνισε ότι το γεγονός πως η Γερμανία έχει δύο μέρες παραπάνω για ξεκούραση είναι μειονέκτημα για την Ιταλία αλλά οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να μην φανεί κάτι τέτοιο την Πέμπτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα