Μπακαούκας: Κλειδί του τίτλου το πρώτο παιχνίδι

18:55 20/5/2014 - Πηγή: AEK365

Χριστόφορος Μπακαούκας και Γιώργος Ζαραβίνας, μίλησαν στο coppa.gr για τον αυριανό πρώτο μεγάλο τελικό της Α1 χάντμπολ ανδρών, δίνοντας την δική τους εκδοχή για την σειρά που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή.

Μπακαούκας «Κλειδί του τίτλου το 1ο ματς»

Ο δεξιός εξτρέμ της ΑΕΚ Χριστόφορος Μπακαούκας έθεσε ως σημαντικότερο ματς της σειράς το αυριανό, λέγοντας: «Θα είναι το «κλειδί» του τίτλου. Η σειρά είναι σύντομη και κρίνεται στις δύο νίκες, άρα πιστεύω ότι όποιος κερδίσει

στον 1ο τελικό θα αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα και στον ψυχολογικό τομέα. Φτάσαμε στο σημείο που θέλαμε. Είμαστε έτοιμοι για αυτή την σειρά των τελικών. Πιστεύω ότι θα γίνουν καλά παιχνίδια με ωραίο θέαμα.

Το αυριανό ματς θα κριθεί στην άμυνα και το ποια ομάδα θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Μυστικά δεν υπάρχουν, γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Οι νίκες στα μεταξύ μας παιχνίδια δεν πρέπει να μας καθησυχάζει. Δεν το βλέπουμε ότι θα κερδίσουμε εύκολα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Ο Διομήδης είναι μια ομάδα έμπειρη και επικίνδυνη».

Ζαραβίνας: «Φαβορί η ΑΕΚ»

Από την πλευρά του ο αριστερός εξρτέμ των «Λύκων» Γιώργος Ζαραβίνας επεσήμανε: «Λόγω του ότι η ΑΕΚ έχει κερδίσει τέσσερις φορές φέτος, έχει ένα προβάδισμα απέναντι μας.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι είναι το φαβορί. Οι παίκτες της ΑΕΚ θα έχουν ένα ψυχολογικό αβαντάζ, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει την ομάδα μου.

Το έχουμε βιώσει να είμαστε αρκετό καιρό πρώτοι και να χάσουμε το πρωτάθλημα στον τελευταίο αγώνα. Αυτό συνέβη την περσινή χρονιά.

Έχουμε νιώσει λοιπόν αρκετές καταστάσεις, οπότε δεν μας πτοεί ότι έχουμε χάσει τέσσερις φορές. Πιστεύω ότι το αυριανό ματς είναι το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο.

Θα κριθεί στο πόσο θα περιορίσουμε την ΑΕΚ στην άμυνα μας. Στο προηγούμενο παιχνίδι ήμασταν και άστοχοι επιθετικά, ενώ στην άμυνα δεχθήκαμε 33 γκολ, άρα πρέπει να βελτιωθούμε και στους δύο τομείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα