Έκλεισε ραντεβού με Μπαϊρακτάρη ο Σίμος

14:22 23/5/2012 - Πηγή: AEK365

Γίνονται απίστευτα πράγματα στην ΑΕΚ. Στη Γ.Σ. εμφανίστηκε ο Στάθης Μπαϊρακτάρης και έταξε... λαγούς με πετραχήλια. Να βάλει 3,5 εκατ. ευρώ και να πάρει το 51% των μετοχών της ΑΕΚ, πρότεινε και έπειτα δήλωσε έτοιμος να προσφέρει άλλα 30 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ! Και μετά απ' όλα αυτα τα... απίστευτα, ο Βασίλης Σίμος (εκπρόσωπος του Νοτιά) του έκλεισε ραντεβού προς συζήτηση!

Προκαλεί απορία το όλο γεγονός, καθώς ο Νοτιάς τόσο καιρό είναι εξαφανισμένος

αδιαφορώντας για την ΑΕΚ, μόλις εμφανίστηκε ένας... γραφικός που έταξε 3,5 εκατ. ευρώ συν 30 εκατ. ευρώ αμέσως ο εκπρόσωπός του έκλεισε ραντεβού στο γραφείο του! Την ίδια στιγμή αδιαφορεί πλήρως ο Νοτιάς στις συνεχείς προσπάθειες και εκκλήσεις που κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος για τη σωτηρία της ΑΕΚ!

Ο Μπαϊρακτάρης αμέσως μετά το τέλος της Γ.Σ. δήλωσε: «Εάν δίνουν την ομάδα με τρία εκατομμύρια ευρώ, τότε είπα ‘'πάω να πάρω την ομάδα''. Αν γίνει η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και με συμφέρει θα το κάνω», τόνισε ο Στάθης Μπαϊρακτάρης και συνέχισε: «Αν γίνει έτσι όπως πρέπει θα μπω. Αναλαμβάνω μέχρι και 30 εκατομμύρια ευρώ χρέη. Βεβαίως και ισχύει η πρόταση που είχα κάνει. Μιλάμε για χρήματά που θα μπουν άμεσα για να πάρουμε την αδειοδότηση. Ξέρω τι συμβαίνει στην ομάδα», τόνισε ο κ.Μπαϊρακτάρης.

Στο παρελθόν το όνομα του είχε έρθει και πάλι στην επικαιρότητα μετά από ενδιαφέρον που είχε εκφράσει για να αγοράσει την ΚΑΕ ΑΕΚ. «Ναι είχα κάνει πρόταση για να πάρω την ΚΑΕ. Είχαμε έρθει σε συμφωνία με τον κ.Φιλίππου. Στη συνέχεια όμως μαθαίνω από τις εφημερίδες ότι πήγαινα στο Πρωτοδικείο για να βγάλουν διοίκηση. Τους είπα να μην το κάνουν αφού θα μπω στην ομάδα αλλά μου έλεγαν ότι θα το κάνουν», κατέληξε.


Keywords
Τυχαία Θέματα