Έκκληση από τη μάνα της 15χρονης

16:52 25/7/2012 - Πηγή: AEK365

Στο χειρουργείο για δεύτερη φορά αναγκάστηκε να μπει σήμερα η 15χρονη που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε παραλία της Πάρου. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε, εξαιτίας ενός εγκεφαλικού οιδήματος που παρουσιάστηκε.

Η 15χρονη, μετά την επέμβαση, επέστρεψε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση, όπως είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο αναπληρωτής καθηγητής εντατικής θεραπείας Γιώργος Δημόπουλος.

Η ανήλικη είχε μεταφερθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Αττικό νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είχε αμέσως

χειρουργηθεί. Η κατάσταση της υγείας της ήταν σταθερή έως σήμερα το πρωί, οπότε και εμφάνισε επιδείνωση.

Η 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου σε καταστολή, μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και υποστήριξη των υπολοίπων λειτουργιών με μηχανικά μέσα.

Η κοπέλα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι, σε κωματώδη κατάσταση και ημίγυμνη ανάμεσα σε βράχια στην παραλία Χρυσή Ακτή, στην Πάρο, όπου βρισκόταν για διακοπές με την μητέρα της και την αδελφή της.

Η μητέρα του κοριτσιού μέσα από τον ALPHA έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το ποιος έκανε αυτό το κακό στην κόρη της να ενημερώσει τις αρχές.

Όπως λέει είναι σίγουρη ότι η κόρη της κακοποιήθηκε βάναυσα και πως ο δράστης είχε σκοπό να την σκοτώσει. Μάλιστα ισχυρίζεται πως είδε έναν μυστηριώδη στην περιοχή λίγο μετά τον τραυματισμό του παιδιού της.

«Θέλω, τον παρακαλώ, να πάει να το πει. Να δώσει μία περιγραφή. Να τον βρουν! Να πληρώσει για ότι έκανε στο παιδί μου, μπορεί να το κάνει και σε άλλο παιδί, μπορεί να το έχει ήδη κάνει», ανέφερε.

«Να μάθω και εγώ γιατί, γιατί τόση κακία, γιατί τόσο μένος. Το παιδί μου δεν έπεσε από βράχια όπως θέλουν να λένε. Το βρήκα εγώ, ξέρω σε τι κατάσταση το βρήκα. Βιαιοπράγησε επάνω του... δεν ξέρω μέχρι ποιου σημείου και αν ολοκλήρωσε... Ξέρω όμως ότι το χτύπησε με τόση μανία που ήθελε να το σκοτώσει», λέει χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα