Τεχνικός διευθυντής στην Παναχαϊκή ο Μίχος

16:42 25/7/2012 - Πηγή: AEK365

Οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι δεύτερος προπονητής της πρώτης ομάδας αλλά και τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας, Πέτρος Μίχος. Ο Πέτρος Μίχος είναι προσωπική επιλογή του Γιάννη Παπακώστα και παίρνει την θέση του παραιτηθέντος στενού συνεργάτη επί σειρά ετών του Γιάννη Παπακώστα, Γιάννη Γκιόκα, ο οποίος παντρεύεται την κόρη του Περιφερειάρχη Καβάλας, η οποία

εργάζεται ως γιατρός στο νοσοκομείο Καβάλας, και θα εγκατασταθεί μόνιμα εκεί. Ο Πέτρος Μίχος είναι πτυχιούχος της γυμναστικής ακαδημίας Αθηνών και έχει όλα τα διπλώματα προπονητικής UEFA και θα είναι επικεφαλής της λειτουργίας όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα αποτελεί τον σύνδεσμο μεταξύ διοικήσεως και προπονητού αλλά και της λειτουργίας των ακαδημιών".

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Εσθονού ποδοσφαιριστή Μάρτιν Βούνκ. Ο Μάρτιν Βούνκ είναι 27 ετών, εν ενεργεία στην εθνική Εσθονίας με το τελευταίο παιχνίδι προ ολίγων ημερών με την οποία έχει 47 διεθνής συμμετοχές.
Ο Μάρτιν Βούνκ έχει ύψος 1,82 αγωνίζεται ως αμυντικός και επιτελικός μέσος και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών.
Ο Μάρτιν Βούνκ έχει αγωνιστεί στην Εσθονία με την Φλόρα Ταλίν με την οποία έχει κατακτήσει κατ' επανάληψη το πρωτάθλημα έχει συμμετάσχει στα προκριματικά του ChampionLeague και σε παιχνίδια του EuropaLeague. Ο Μάρτιν Βούνκ έχει αγωνιστεί εκτός Εσθονίας στην Σουηδική Συριάνσκα για 1,5 χρόνο και τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν στην Κυπριακή Νέα Σαλαμίνα με την οποία είχε 34 συμμετοχές . Ο Μάρτιν Βούνκ θα είναι στην Ελλάδα από αύριο για να αρχίσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του κ. Γιάννη Παπακώστα".

Keywords
Τυχαία Θέματα