Έκανε σεξ στο Καμπ Νου ο Ρονάλντο!

20:23 9/10/2012 - Πηγή: AEK365

Πρωταγωνιστής σε ερωτική σκηνή στα αποδυτήρια του "Καμπ Νόου" μαζί με δύο κοπέλες ήταν ο Ρονάλντο, τη σεζόν που φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Διαβάστε το απίστευτο story.
Ο Ρονάλντο φόρεσε για έναν μόνο χρόνο τη φανέλα της Μπαρτσελόνα όμως πρόλαβε να γράψει ιστορία με τους "μπλαουγκράνα".
Ο λόγος για τη σεζόν 1996-97, όταν το "φαινόμενο" πέτυχε 47 γκολ σε 49 ματς για τους Καταλανούς και πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων με δικό του γκολ στον τελικό απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Υπάρχει όμως μία ακόμα εντυπωσιακή ιστορία που συνδέει τον Βραζιλιάνο με τη Μπαρτσελόνα και αυτή δεν έχει να κάνει με τα κατορθώματά του εντός γηπέδων αλλά με τα "κατορθώματα" έξω από τις τέσσερις γραμμές και συγκεκριμένα στα... αποδυτήρια.
Σύμφωνα λοιπόν με το βιβλίο "Τα 113 χρόνια ιστορίας της Μπαρτσελόνα μέσα από 113 ιστορίες" που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ημέρες στην Ισπανία, ο Ρονάλντο ήταν βασικός πρωταγωνιστής σε "καυτή" σκηνή στα αποδυτήρια του "Καμπ Νου".
"Μία φορά ο Ρονάλντο καθυστέρησε να φύγει από το Καμπ Νου μετά από ένα παιχνίδι και η ασφάλεια του σταδίου ανησύχησε.
Οι άνδρες ασφαλείας αποφάσισαν έτσι να μπουν στα αποδυτήρια για να δουν τι συνέβαινε, γνωρίζοντας πως ο παίκτης ήταν εκεί για να δείξει τις εγκαταστάσεις σε δύο κοπέλες.
Μπαίνοντας όμως, τον είδαν την ώρα που έκανε σεξ με αυτές τις δύο κοπέλες", αναφέρεται χαρακτηριστικά σε μία από τις 113 ιστορίες του βιβλίου αφιερωμένες στα 113 χρόνια ζωής του καταλανικού συλλόγου.
Άκρως ενδιαφέρον ήταν πάντως και το σχόλιο που είχε κάνει ο τότε πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Λουίς Νιούνιες, όταν είχε πληροφορηθεί το περιστατικό.
"Είναι μόνο 20 ετών, δεν έχει το δικαίωμα να διασκεδάσει;", ήταν η τοποθέτησή του, σύμφωνα με όσα αναφέρει το βιβλίο.

Keywords
Τυχαία Θέματα