Έκανε το μπαμ στην Ουγγαρία η Β.Ιρλανδία (VIDEO)

21:17 7/9/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016-4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: 1-3
Γήπεδο: Tórsvøllur

Το χάρο με τα μάτια της είδε η Φινλανδία, που τελικά πήρε τη νίκη με 3-1 κόντρα στα Νησιά Φαρόε.

Τα Νησιά Φερόε στην πρώτη τους τελική προηγήθηκαν στο 41', βάζοντας δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Όμως μετά... μίλησε ο Ρίσκι. Με δύο γκολ

στο 53' και το 78' έβαλε σε θέση οδηγού τη Φινλανδία, που πήρε τελικά τη νίκη με 3-1 χάρις σε τέρμα του Ερεμένκο στο 82'.

Ν.ΦΕΡΟΕ: Νίλσεν, Νας, Φάρο, Νάτεσταντ, Ντάβιντσεν, Μπενγιάμινσεν, Χάνσον, Χολστ, Γιάκομπσεν (55' Μπάλντβινσον), Σόρενσεν (76' Τζόνσον), Κλετσκαρντ (46' Έντμουνσον).

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Μάενπα, Άρκιβουο, Μόισαντερ, Τόιβιο, Ούρονεν (75' Μαρκάνεν), Σπαρβ, Χέτεμαϊ, Ρινγκ, Χάμαλαϊνεν, Ερεμένκο, Πούκι (88' Πογιανπάλο).

ΓΕΩΡΓΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ: 1-2
Γήπεδο: Boris Paichadzis Erovnuli Stadioni

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα της Ιρλανδίας στο πλαίσιο του Δ' Ομίλου των προκριματικών του EURO 2016 καθώς επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Γεωργίας.

Η ομάδα του Μάρτιν ο ‘ Νιλ προηγήθηκε στο 24' με τον Μακ Γκίντι αλλά οι γηπεδούχοι έφθασαν επτά λεπτά πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους στην ισοφάριση χάρη στο γκοπλ του Οκριασβίλι.

Τους τρεις βαθμούς στους φιλοξενούμενους έδωσε με το 2ο του προσωπικό γκολ ο ΜακΓκίντι με τη συμπλήρωση του 90λεπτου.

ΓΕΩΡΓΙΑ : Λορία (46' Κβασκβάντζε), Λομπγιανίτζε, Κβερκβέλια, Κουμπούτια, Κβιρκβέλια, Κσία, Κανκάβα, Νταουσβίλι, Αναλίτζε (Ταργκαμλαντζε), Οκριασβίλι (88' Μχεντλίτζε), Γκελασβίλι

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Φόρντε, Κόλμαν, Γουίλσον, Ο' Σέι, Γουόρντ, Γουίλαν, ΜσκΓκίντι, ΜακΚάρθι(90' Μέιλερ), Γουόλτερς , Κουίν(76' Μπρέιντι), Κιν (76' Λογκ)

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2016-9ος ΟΜΙΛΟΣ

ΔΑΝΙΑ-ΑΡΜΕΝΙΑ: 2-1
Γήπεδο: Πάρκεν

Αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ στο β' μέρος η Δανία κατάφερε τελικά να επικρατήσει 2-1 της Αρμενία για τον Θ' Όμιλο των προκριματικών του EURO 2016.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 49' με το γκολ του Χένρικ Μκιταριάν αλλά οι Σκανδιναβοί όχι μόνον κατάφεραν να φθάσουν στην ισοφάριση με τον Χόιμπεργκ (65') αλλά και δικαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν φαβορί χάρη στο γκολ του Κάλενμπεργκ 10 λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης. Ο σκόρερ του νικητήριου γκολ είχε μπει μόλις έξι λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι ως αλλαγή.

ΔΑΝΙΑ : Σμάιχελ, Άνκερσεν, Κάερ (57' Οκόρε), Μπόιλεσεν, Κβιστ (74' Κάλενμπεργκ), Μπγιέλαν , Κρον Ντέλι, Έρικσεν, Σόνε (56' Βίμπε), Χόιμπεργκ , Μπέντνερ

ΑΡΜΕΝΙΑ: Μπερεζόφσκι , Χαρογιάν, Αρζουμανιάν (66' Βοσκονιάν) , Χοβγανισιάν , Μκογιάν, Χαϊραπετιάν , Γιεντιαγκαριάν , Μκιταριάν (71' Πιτσέλι), Γκαζαριάν , Μανουτσαριάν (845' Ντασιάν)

Keywords
Τυχαία Θέματα