Έκαναν γιόγκα στο Σύνταγμα κατά του Κινέζου πρωθυπουργού! (ΦΩΤΟ)

23:24 18/6/2014 - Πηγή: AEK365

Το απόγευμα της Τετάρτης μια ομάδα περίπου 10-15 ατόμων, Ελλήνων και Κινέζων έκαναν γιόγκα στην πλατεία Συντάγματος! Με αυτό τον τρόπο θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κίνα, εν όψει και της αυριανής επίσκεψης του Κινέζου πρωθυπουργού στην Ελλάδα.

Οι ακτιβιστές που βρέθηκαν στη κεντρικότερη πλατεία της Αθήνας, είναι μέλη της Ελληνικής Ένωσης «Φάλουν Ντάφα».

Το Φάλουν Ντάφα

ή Φάλουν Γκονγκ, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ενωσης Φάλουν Ντάφα (eefd.gr), είναι μια αρχαία κινέζικη εξάσκηση διαλογισμού που βασίζεται στις αρχές Αλήθεια, Καλοσύνη και Ανεκτικότητα.

Αυτές οι τρεις αρχές αποτελούν την καρδιά τού Φάλουν Ντάφα και οτιδήποτε περιστρέφεται γύρω από αυτές. «Ντα Φα» στα κινέζικα σημαίνει «Μεγάλος Νόμος» και σύμφωνα με την εξάσκηση οι τρεις αυτές αρχές αποτελούν τον Μεγάλο Νόμο του σύμπαντος. Όλη η ύλη στο σύμπαν, από τα πιο μεγάλα ως τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια, περιέχει στην ουσία της αυτές τις τρεις συμπαντικές ποιότητες και αυτές αποτελούν την πλέον θεμελιώδη φύση του σύμπαντος. Αυτές είναι οι αρχές που καθοδηγούν την καθημερινή εξάσκηση του Φάλουν Ντάφα.

Από το 1992 που πρωτοσυστήθηκε στο κοινό στην Κίνα μέχρι το 1999, το Φάλουν Ντάφα έγινε η πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη εξάσκηση του είδους της στην Κίνα και η πλέον δημοφιλής κυρίως λόγω των εκπληκτικών αποτελεσμάτων της στην υγεία και το ήθος των ανθρώπων. Αναφορές υπολόγιζαν τον αριθμό αυτών που ασκούσαν Φάλουν Ντάφα σε 70-100 εκατομμύρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα