Πέτκοβιτς: Να δείξουμε τι αξίζουμε

19:38 25/9/2012 - Πηγή: AEK365

«Πιστεύω ότι θα είναι σημαντικό παιχνίδι για το υπόλοιπο της σεζόν! Νομίζω ότι τόσο εμείς όσο και η Νάπολι θα παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία και μετά θα δούμε ποια θα είναι η ομάδα που θα παλέψει με τη Γιουβέντους», τόνισε ο τεχνικός των Λατσιάλι και στη συνέχεια έδωσε συμβουλές στους παίκτες του: «Το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτό το ματς θα είναι να έχουμε ρυθμό στο παιχνίδι μας. Κανείς δεν είναι πιο δυνατός από την Λάτσιο! Αυτό θα πρέπει να σκεφτόμαστε συνεχώς και να δείξουμε την αξία μας στο γήπεδο».

Κάτι τέτοιο, βέβαια, δε θα είναι και εύκολο απέναντι στη Νάπολι του Βάλτερ Ματσάρι,

για τον οποίο ο Πέτκοβιτς είχε μόνο καλά λόγια να πει.

«Ο Ματσάρι είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής, που έφερε νέες ιδέες στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και αυτό φαίνεται κάθε χρόνο».

Παρ' όλα αυτά, η Λάτσιο πάει στο νότο για το τρίποντο και ελπίζει σε καλή απόδοση από τους σημαντικότερους παίκτες της, την ώρα που ο Ερνάνες δεν είναι στο 100% λόγω ενός χτυπήματος στο ματς με την Τζένοα αλλά ο Πέτκοβιτς θα τον περιμένει.

«Δεν είναι αλήθεια ότι η ομάδα εξαρτάται αποκλειστικά από τον Κλόζε. Θέλω μια ομάδα που μπορεί να φτιάξει ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτεί. Ο Ερνάνες όπως ήταν χθες δε θα μπορούσε να παίξει αλλά θα περιμένουμε και τη σημερινή μέρα για να δούμε τι θα γίνει. Ο Λεντέσμα δεν είναι αναντικατάστατος ενώ ο Ζάρατε, παρά τα όσα γράφονται, δεν με έχει απογοητεύσει και θα πρέπει να το ξέρει αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα