Είπαν το τελευταίο αντίο στον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν

20:37 7/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο ηθοποιός Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν οδηγήθηκε σήμερα στην τελευταία του κατοικία σε μια τελετή που έγινε μεταξύ στενών συγγενών και φίλων.

Η κηδεία του Χόφμαν έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων στη ρωμαιοκαθολική εκκλησία του Αγίου Ιγνατίου Λογιόλα, στην Παρκ Άβενιου.

Από νωρίς, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν περικυκλώσει την περιοχή, ενώ δεκάδες εικονολήπτες και φωτορεπόρτερ είχαν συγκεντρωθεί έξω από την εκκλησία, στην οποία επιτρεπόταν η είσοδος

μόνο σε όσους είχαν προσκλήσεις.

Ο 46χρονος Χόφμαν, βραβευθείς με Όσκαρ το 2006 για την ερμηνεία του στην ταινία Καπότε, βρέθηκε νεκρός την Κυριακή μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του με μια σύριγγα καρφωμένη στο μπράτσο. Στο διαμέρισμά του βρέθηκαν περισσότερα από 50 σακουλάκια με ηρωίνη, σύριγγες και διάφορα φάρμακα.

Το βράδυ της Πέμπτης φίλοι και συγγενείς, μεταξύ των οποίων η σύντροφός του Μίμι Ο' Ντόνελ και τα τρία τους παιδιά ηλικίας δέκα, επτά και πέντε ετών, καθώς και η μητέρα του, Μέριλιν Ο' Κόνορ, τέλεσαν ολονυκτία στο παρεκκλήσι του ναού.

Keywords
Τυχαία Θέματα