«Είμαστε αουτσάιντερ απέναντι στην ΑΕΚ»

13:10 12/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η Βάσω Νικούλη μίλησε για την σημερινή αναμέτρηση των ημιτελικών και τόνισε πως ο Φιλαθλητικός είναι το αουτσάιντερ απέναντι στην ΑΕΚ. «Ήρθαμε για την συμμετοχή. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του τουρνουά και ότι απέναντι στην ΑΕΚ είμαστε το μεγάλο αουτσάιντερ. Θέλουμε να χαρούμε τον αγώνα και να είμαστε γερές», είπε η 31χρονη αθλήτρια

η οποία ήταν βασικό στέλεχος του Ολυμπιακού τη σεζόν 2010-2011 όταν κατέκτησε στη Σάμο το πρώτο τρόπαιο του τμήματος.
«Παίξαμε στον τελικό με την ΑΕΚ και θυμάμαι εκείνη την ημέρα, αλλά και γενικά σε όλη τη σεζόν είχα αγωνιστεί πολλές φορές ως διαγώνια». Η Νικούλη συνεχίζει φέτος στον Φιλαθλητικό να αγωνίζεται ως διαγώνια, παρότι ο φυσικός της ρόλος είναι πάνω στο φιλέ. Πάντως δεν βλέπει τις «ερυθρόλευκες» να είναι το φαβορί «ο θεσμός αυτός δεν έχει φαβορί. Είναι νοκ αουτ ματς και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Χάρηκα πάντως που πήρε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Έχουμε δει πολλές ανατροπές στο βόλεϊ, αλλά ομολογώ πως αυτή ήταν ξεχωριστή».

Τέλος για τα μελλοντικά της σχέδια φάνηκε ότι ακόμα κάνει πολλά όνειρα και έχει κίνητρα: «Για προσωπικούς λόγους γύρισα στην πατρίδα μου την Λάρισα, αλλά δεν αποκλείεται του χρόνου να είμαι αλλού, ακόμα και σε ομάδα της Αθήνας. Το θέλω....», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα