«Εικονική» επίθεση στον Λευκό Οίκο (VIDEO)

16:18 19/3/2013 - Πηγή: AEK365

Σε προπαγανδιστικό βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών που φέρεται ότι αναρτήθηκε από το Βορειοκορεατικό καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν, στην ημιεπίσημη ιστοσελίδα «Uriminzokkiri», οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας κάνουν επίδειξη δύναμης στην Ουάσινγκτον προσομοιάζοντας στρατιωτική επίθεση στο Λευκό Οίκο και το Καπιτώλιο.
«Ο Λευκός Οίκος εντοπίζεται από τα συστήματά μας. Βρίσκεται εντός εμβέλειας μίας ατομικής βόμβας», γράφουν οι υπότιτλοι του βίντεο, στα δύο πρώτα λεπτά του οποίου απεικονίζονται αμερικανικά βομβαρδιστικά και μαχητικά και στον υπόλοιπο χρόνο οι Βορειοκορεάτες εξαπολύουν επίθεση

στον Λευκό Οίκο.
Το καθεστώς της Πιονγιάνγκ για να κρατήσει σε υψηλό επίπεδο το φρόνημα των λιμοκτονούντων Βορειοκορεατών κάνει ασκήσεις ψυχολογικού πολέμου, θέλοντας να απαντήσει στην κοινή αμερικανική και νοτιοκορεατική στρατιωτική άσκηση που ξεκίνησε την 1η Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι την 30στη Απριλίου, σε απάντηση για την τρίτη πυρηνική δοκιμή που πραγματοποίησε πρόσφατα η κυβέρνηση της Πιονγιανγκ.
Η κυβέρνηση του Κιμ Γιονγκ Ουν έχει απειλήσει επίσης ότι θα τερματίσει την κατάπαυση του πυρός του 1953, σύμφωνα με την οποία έληξε ο πόλεμος στην κορεατική χερσόνησο.

Keywords
Τυχαία Θέματα