Ράγιος: Προκριματικά Τσ. Λιγκ και τελικός Κυπέλλου

15:53 19/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην δεύτερη θέση, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, αλλά και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ρούμπεν Ράγιος να υπογραμμίζει πως στόχος του ίδιου και των συμπαικτών του είναι η συμμετοχή της ομάδας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
- Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Δουλεύουμε πολύ καλά, έχουμε διάθεση και πάθος. Ο προπονητής μας κάνει πολύ καλή δουλειά. Συνεχίζουμε βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και έχουμε τη διάθεση για πολύ μεγάλα πράγματα».
- Για τους στόχους της ομάδας: «Θέλουμε τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ και να πάμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα ημιτελικά του Κυπέλλου παίζουμε πάλι με τον ΠΑΟΚ, θέλουμε να τον κερδίσουμε και έχουμε την ομάδα να το κάνουμε. Στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου και να περάσουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».
- Για τους στόχους του: «Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου και θέλω να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία με τον Αστέρα. Στόχος μας είναι να παίξουμε στον τελικό του Κυπέλλου και να πάρουμε την πρόκριση για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Για μένα προς το παρόν προέχει ο Αστέρας και τίποτα άλλο, τα υπόλοιπα θα τα δούμε το καλοκαίρι».
- Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός είναι μία σκάλα πάνω από όλους. Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων. Φέτος μπορεί η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός να μην πρωταγωνιστούν, όμως υπάρχει ανταγωνισμός για τα πλέι οφ. Πρέπει να ματώσεις τη φανέλα για να πάρεις το αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα