Είδε... αστεράκια στην Λιβαδειά

19:33 15/2/2014 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΘΙΩΤΙΔΑ)

Ο Ατρόμητος είχε να χάσει από τις 10 Νοεμβρίου και σήμερα ο Λεβαδειακός έβαλε τέλος στο αήττητο σερί της ομάδας του Γιώργου Παράσχου επικρατώντας με 1-0 χάρη σε γκολ του Βαγγέλη Μάντζιου στο 82'. Ιδανικό ντεμπούτο για τον

Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του Λεβαδειακού με τον Έλληνα τεχνικό να κερδίζει για 3η φορά σε ισάριθμες συναντήσεις τον Παράσχο.
Στο 11' οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Ορτέγκα να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή και να σουτάρει αλλά η μπάλα κόντραρε στον Νάστο και πέρασε κόρνερ. Οι σπουδαίες ευκαιρίες για τις δυο ομάδες όμως σημειώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους.
Στο 36' ο Ατρόμητος βγήκε στην επίθεση με τον Γιαννούλη να γυρίζει την μπάλα από αριστερά, ο Στρατηλάτης να είναι εξουδετερωμένος αλλά ο Ναπολεόνι βρήκε την μπάλα με το καλάμι και αντί να καταλήξει στα δίχτυα κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
Δυο λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση από τον Λεβαδειακό με τον Μιλοσάβλιεβ να κάνει την σέντρα από αριστερά, ο Μάντζιος από το ύψος του πέναλτι και αμαρκάριστος να πιάνει την κεφαλιά αλλά ο Τσενάμο με εκπληκτική εκτίναξη στην δεξιά γωνία έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 44' οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμα μια σπουδαία ευκαιρία όταν ο Ορτέγκα έδωσε στον Κονέ και εκείνος αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή, σούταρε με δύναμη από πλάγια δεξιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τσενάμο. Ένα λεπτό αργότερα ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο γκολ με τον Ούμπιντες να κλέβει την μπάλα και να προσπαθεί να "κρεμάσει" τον Στρατηλάτη αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.
Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες κατέβασαν ταχύτητα και όλα έδειχναν πως η ισοπαλία είναι κοντά αλλά στο 82' ο Καπό με εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Βαγγέλη Μάντζιο ο οποίος με κοντινή προβολή έκανε το 1-0 φτάνοντας τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα. Τρία λεπτά αργότερα ο Έλληνας επιθετικός σούταρε με δύναμη, ο Τσενάμο απέκρουσε και στην εξέλιξη της φάσης ο Ορτέγκα έπεσε στην μεγάλη περιοχή από μαρκάρισμα του Γιαννούλη με τον Δημητρόπουλο να ζητά να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Ο Ατρόμητος δεν έκανε ευκαιρία μετά το γκολ που δέχτηκε και έτσι γνώρισε την ήττα, την πρώτη από το Νοέμβριο με τον Λεβαδειακό να παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Κονέ, Πετράτζι, Βαρέλα (64' Καπό), Ορτέγκα (89' Γεωργίου), Μιλοσάβλιεβ (96' Μάγκα), Μάντζιος
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Ταυλαρίδης (87' Φωτάκης), Φυτανίδης, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Νάστος, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία, Φάμπιο (62' Γεωργίου)

Keywords
Τυχαία Θέματα