«Είχα πει... πάμε να το πάρουμε»

14:42 13/7/2012 - Πηγή: AEK365

Στον ημιτελικό του EURO U-19 κόντρα στην Αγγλία ο Κώστας Σταφυλίδης αποκάλυψε πως ήταν βέβαιος πως η Εθνική Νέων έχει την δυνατότητα να πάρει την πρόκριση όπως και έγινε. Πλέον περιμένει στον τελικό η Ισπανία, στο μεγαλύτερο παιχνίδι της ζωής των Ελλήνων παικτών όπως είπε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ. Παράλληλα δεν έκρυψε και την πικρία του για τον τρόπο αντιμετώπισης που τυγχάνουν πολλοί συμπαίκτες του στους συλλόγους που αγωνίζονται.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της

Θεσσαλονίκης "Sport 103 FM", ο Σταφυλίδης τόνισε αρχικά: "Είχα πει πάμε να το πάρουμε. Ξέραμε ποιοι είμαστε σαν ομάδα, το είχαμε δείξει και στα φιλικά. Οι περισσότεροι έχουν εμπειρίες από Superleague και όλοι πιστεύαμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά. Πιστεύω ότι πολλά παιδιά είναι αδικημένα γιατί έχουν πολλά να προσφέρουν και δεν έχουν πάρει την εμπειρία που θα έπρεπε. Αυτή είναι απάντηση σε όλους όσους δεν τους έχουν εμπιστευτεί".
Για το αν υπάρχει, πλέον, βάρος στην Εθνική Νέων: "Ξέρουμε ότι η Ελλάδα μας παρακολουθεί, αλλά δεν ασχολούμαστε με τίποτα. Μας απασχολούν μόνο τα παιχνίδια που παίζουμε εδώ, γιατί λίγο να ξεφύγεις επηρεάζεται όλο το σύνολο".
Για τον ημιτελικό κόντρα στην Αγγλία: "Παίζαμε με δέκα παίκτες για 80 λεπτά. Οι Άγγλοι τρέχουν πολλοί, βάλαμε το γκολ, ήμασταν σφιχτά πίσω και περάσαμε. Κοιτούσαμε το ρολόι συνέχεια, δεν περνούσε με τίποτα ο χρόνος".
Κατέληξε λέγοντας: "Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της ζωής μας. Πιστεύω έχουμε συγκεντρωθεί, γνωρίζουμε τους Ισπανούς γιατί τους έχουμε παίξει. Είναι ομάδα που μπορούμε να την κοντράρουμε αλλά θέλει προσπάθεια και τρέξιμο. Στην πρεμιέρα δεν είχα παίξει αλλά τώρα θα με βρουν απέναντί τους και θα κάνω ότι μπορώ για να τους σταματήσω".

Keywords
Τυχαία Θέματα