Άγνοια Ρολάντο για Μίλαν

13:52 13/7/2012 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν την Μίλαν να ενδιαφέρεται για τον Ρολάντο της Πόρτο, ο εκπρόσωπος του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού ξεκαθάρισε πως αν είναι να γίνουν συζητήσεις πρέπει να γίνουν τώρα διαψεύδοντας εμμέσως πλην σαφώς οποιαδήποτε επαφή με παράγοντες της Μίλαν.

Συγκεκριμένα, ο Ζοάο Χοσέ Καρντόσο Ντα Σίλβα αναφερόμενος στις προϋποθέσεις που πρέπει να υπάρξουν για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή τόνισε: "Η διαπραγμάτευση πρέπει να γίνει τώρα. Αλλιώς δεν θα γίνει ποτέ. Πρέπει να ληφθούν υπόψη πολλά. Η διάρκεια του συμβολαίου που θα προτείνει

η ομάδα, το ποσό που θα εισπράξει ο παίκτης, η ομάδα που θα κάνει την πρόταση της, ακόμα και η χρονική στιγμή που θα γίνει μια πρόταση. Και φυσικά απαιτείται να ικανοποιηθεί οικονομικά και η ομάδα. Όλα μετράνε".
Όσο για το αν ο Ρολάντο θέλει να φύγει από την Πόρτο, ο εκπρόσωπος του απάντησε: "Δεν μου έχει πει πως θέλει να φύγει, ούτε πως επιθυμεί να μείνει. Έχει υπογράψει συμβόλαιο με μεγάλη ομάδα και θέλει να το τιμήσει. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα